Zahrady slavných celebrit

Kdo jiný, než právě naše celebrity, by se měl pochlubit ukázkovou zahradou? V dnešním článku vám poodhalíme krásu zahrady Jiřiny Bohdalové, Heleny Vondráčkové a Michala Viewegha.
Helena Vondráčková

Michal Viewegh má rád přírodní styl zahrad

Slavný český spisovatel Michal Viewegh nepatří mezi vášnivé zahrádkaře, tuto práci spíše přenechává svoji ženě. Jeho zahrada ovšem stojí za zmínku. Michal se v jednom rozhovoru zmínil, že nemá rád uškatulkované zahrady, raději dává přednost přírodnímu stylu, kde nejsou přesně udány pravidla. Radost má také z jezírka, ve kterém chová rybičky.

Zahrada Heleny Vondráčkové

Další zahradu, kterou si dnes představíme, je ta, která patří známé české zpěvačce – Heleně Vondráčkové. Její zahrada patří právem mezi ty nej českých celebrit. Čím se může pyšnit? Velkou škálou pečlivě upravené zeleně, prozářené pestrobarevnými chomáči letniček, trvalek a nejrůznějších druhů travin, doplněná o stylové zahradní doplňky, jako je například fontánka, stylový zahradní nábytek či různé plastiky. Veškerou práci si na zahradě Helena dělá sama, tedy kromě sekání trávy, na tu má minirobota, který ji za ní seká.

Krásná zahrada Jiřiny Bohdalové

Paní Jiřina Bohdalová je svým zahradnickým nadšením a také talentem pověstná. Nejen, že už pomohla dotvořit více zahrad, ale také na své zahrádce pilně pracuje. Najdete u ní jak okrasné jehličiny, tak také rododendrony či ovocné stromy. Jak sama paní Jiřina říká: "Mám hrozně ráda, když mě obklopují pěkné věci, květiny, stromy, příroda. Na zahradě květiny, které se starají o barevnost a vůni po celé jaro, léto i část podzimu“. A také je to na její krásné zahrádce poznat.

Další rady z rubriky Moderní zahrada:

Zahradní jezírka – jak na ně
Bazény – v čem se koupat
Pergola chrání proti slunci
Houpací sítě a křesla
Kameny v zahradě
Zahradní vřesoviště

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies