Houpací sítě a křesla

Hledáte-li vhodný způsob relaxace, houpací křesla a sítě jsou to pravé ořechové. Jakmile se do nich uvelebíte, poznáte odpočinek, jakého se v normálním křesle nedočkáte. Křeslo či síť si můžete nechat zavěsit nejen na zahradu, ale i do bytu.

Houpací síť, moře

Houpací sítě

Houpací sítě jsou ideálním doplňkem zahrady i interiéru. Na našem trhu jsou k dispozici různé druhy. Nejznámější jsou klasické sítě pro jednu osobu, ale vyrábí se také sítě pro dvě i více osob.

Houpací sítě – druhy

  • Sítě XXL jsou obřích rozměrů a unesou celou rodinu
  • Sítě XL jsou určeny pro dva dospělé
  • Sítě pro jednu osobu
  • Sítě pro turistiku (možno kombinovat se stanovým přístřeškem)
  • Sítě pro děti

Brazilské houpací sítě

Jsou novinkou na českém trhu. Indiáni je používali ke spaní už v 15. století. Jsou ručně tkané, velmi pevné, vzdušné, a přitom vás nikde netlačí žádné uzlíky. Můžete v nich ležet i sedět, spát nebo jen odpočívat. Jakákoliv poloha je v brazilské houpací síti příjemná, vaše záda nejsou namáhána. Na rozdíl od obyčejných sítí můžete totiž na této ležet příčně –diagonálně a vaše záda tak zůstanou rovná. 

Houpací křesla (závěsná)

Pokud nemáte příliš velký byt či zahradu, můžete si místo houpací sítě pořídit malé závěsné křeslo. Některé typy jsou vybaveny rozpěrnou tyčí, díky které drží křeslo svůj tvar. Závěsná houpací křesla umožňují neobyčejně pohodlné sezení a nabízí páteři ideální polohu pro uvolnění. Můžete si jej zavěsit do bytu, na zahradu nebo i na pláž.

Houpací sítě a křesla – cena

Cena houpacích sítí a křesel se pohybuje od 1 700 do 2 500 Kč v závislosti na druhu houpací sítě či křesla.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies