Vaříme s úsměvem, aneb stylové doplňky do vaší kuchyně

V dnešním článku vám představíme opravdu kuriózní kuchyňské doplňky od předních světových designerů. No řekněte sami, nejsou tyto doplňky opravdu skvostné? Pojďte si hrát společně s námi.
Kuchyň, doplňky

Limitovaná edice chladniček od značky Porsche

Pokud chcete být opravdu originální, můžete si pořídit chladničku ve tvaru věže z limitované edice Porsche, kde originálně uskladníte až 15 kusů lahví. Stačí se na tento exkluzivní chladící box podívat a už nebudete chtít nic jiného...

Pojďte si hrát ve stylu Alessi

Opravdu stylové a „hravé“ kousky do vaší kuchyně naleznete pod značkou Alessi. Pod její taktovkou vznikl nejeden designově skvostný kousek…Výjimečností této značky je nejen dokonalá propracovanost, ale také její charakteristická barevnost.

 

Opravdu zajímavě vypadají špunty do dřezu Mr. Suicide, které jsou miniaturní napodobeninou slavného ilustrátora, designéra a slavného malíře komiksů Massima Giacona. Po napuštění plave panáček jako oběšenec na hladině.

Cow design je v módě

Pokud jste se v poslední době procházeli nějakým větším nákupním centrem a náhodou zabrousili do oddělení kuchyňských doplňků, nemohli jste si nevšimnout nápaditých doplňků do kuchyně s designem kraviček.

 

Takzvaný „cow-design“ je teď opravdu v kurzu. Vybrat si můžete od stojanu na ubrousky, přes vysoké tvarované vázy až po opravdu luxusní toaster či topinkovač.

Veselé prasátko do lednice varuje před nadváhou

Pokud chcete zhubnout, tak si určitě pořiďte veselé prasátko, které můžete umístit do lednice. Vždy když otevřete lednici a rozsvítí se v ní světlo, tak vás toto prasátko varuje, abyste si vaši součastnou chuť ještě pořádně rozmysleli. No řekněte, není to opravdu hravý kuchyňský doplněk, který vám navíc pomůže zhubnout?!

Z rubriky Dům a bydlení

Pořiďte si inteligentní dům

Nebaví vás uklízet? Pořiďte si paní na úklid!

Masážní křeslo – to musíte mít!

Zařiďte si kuchyň v japonském stylu

Retro bydlení je v módě

Topení plynem, elektřinou nebo tuhými palivy?

Víte v čem vařit a péct?

Rady, jak snížit prašnost v domě

Máte zdravý domov?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies