Masážní křeslo – to musíte mít!

Dlouhodobé sezení neprospívá svalům páteře ani vaší celkové kondici. To ale neplatí pro novodobá masážní křesla, které vám naopak prospějí! Investice do masážního pomocníka se rozhodně vyplatí. Je to jako byste si pořídili maséra na celý život.
Masážní křesla

Vyberte si své křeslo - relaxační, polohovací nebo masážní

Bolestmi zad trpí drtivá většina populace. Pokud máte doma navíc nepohodlné staré křeslo po babičce, svým potížím neulevíte, ba naopak. Naštěstí je stále více lidí ochotno investovat do svého zdraví a začínají si pořizovat opravdu kvalitní relaxační nebo polohovacího křesla. Výrobky se ale neustále vyvíjí a to, co nabízí relaxační a polohovací křesla zdaleka nedosahuje účinkům křesel masážních.

Masážní křeslo - sen pro bolavá záda

Polohovací a relaxační křesla mají ergonomický tvar, kopírují tedy přirozené zakřivení páteře. Představte si ale, že usednete, zmáčknete tlačítko a křeslo vás začne masírovat. Není to sen?

 

Podívejme se, co všechno nejmodernější masážní křesla dokáží.

Dálkové ovládání

Již žádná tlačítka zabudovaná v křesle – nejnovější masážní křesla mají dálková ovládání, takže se z něj nemusíte ani hnout. Stačí navolit si příslušný druh masáže a nechat se unášet...

Automatické polohování

Samozřejmostí je automatické polohování opěradla zad a nohou. Na křesle můžete sedět i ležet.

Široká nabídka masážních programů

Kromě masáže zad dokáží masážní křesla masírovat také nohy nebo části těla samostatně. Některá zvládnout i lymfatické masáže, shiatsu masáže nebo anticeluidní masáže. Masážní křesla nejvyšší třídy nabízí až 20 masážních programů.

Trojrozměrný pohyb

Masážní křesla s funkcí trojrozměrného pohybu nevytvářejí dojem, že vás masíruje stroj, ale člověk. Pracují na bázi lišt a kolejnic a přizpůsobují se zakřivení zad každého jedince. Nehrozí tak, že v některých partiích bude masáž příliš slabá a v jiných silná a bolestivá. Intenzitu a rozsah masáže lze nastavit také podle výšky a váhy jedince – menší osoby se tak nemusí bát, že by jim masážní hlavice zajela až do hlavy a vysocí, že masáž nedojde až do oblasti krční páteře. Masážní hlavice jsou zalomené tak, aby provedly naprosto detailní masáž každé části páteře.

Kontrola stavu svalstva

Opravdu luxusní masážní křesla mají zabudované senzory, které kontrolují aktuální stav zádových svalů a zaměřují se na nejproblematičtější místa. Pokud však dojde ke zvýšení tepu, což je známkou bolesti, intenzita masáže se okamžitě sníží.

Další články z rubriky

Moderní dům a byt – stylové sedací soupravy

Dekorativní polštářky dotvářejí útulný domov

Praktické věšáky pro praktickou domácnost

Dům a bydlení – trendy design stolů

Moderní design stojanů na květiny


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies