Nebaví vás uklízet? Pořiďte si paní na úklid!

Ne každý má dostatek času na pravidelný úklid svého domova. Nebaví vás trávit dlouhé hodiny uklízením? Pokud však chcete mít domov jako ze škatulky, můžete si najmout paní na úklid. Víte, kde hledat?
Úklid, hospodyně, domácnost

Hledáte paní na úklid?!

Ne každý má dostatek času na pravidelný úklid svého domova. Nebaví vás trávit dlouhé hodiny uklízením? Věnovali byste tento čas raději své rodině a nebo zálibám? Pokud ano, můžete si najmout paní na úklid.

Kde hledat paní na úklid?

Způsobů, jak najít ideální paní na úklid je hned několik. Můžete se poptat ve svém okolí, kdo by měl o tuto práci zájem. Další možností je podání inzerátu do novin. Nejlepším řešením využít služby úklidových agentur. Ceny za poskytnuté služby nejsou vysoké, stačí si jen vybrat tu nejlepší paní, která bude splňovat vaše požadavky.

Jaké služby mohou poskytovat úklidové agentury?

  • jednorázový úklid
  • pravidelný úklid dle dohody
  • mytí oken, dveří
  • vysávaní koberců či sedacích souprav
  • leštění nábytku
  • mytí nádobí, zalévání květin
  • údržba bazénu a okolního prostoru
  • úklid sklepa, garáže, apod.

Orientační ceny úklidových agentur

Zajímá vás cena, kterou zaplatíte za úklid? Záleží na tom, zda máte zájem o pravidelný úklid, jednorázový úklid a nebo například o pouhé mytí oken. Cena za jednorázový úklid se pohybuje v průměru od 110 až do 180 korun za hodin, cena za pravidelný úklid od 90 do 150 korun za hodinu, cena za mytí oken průměrně od 5 do 30 korun za metr čtvereční. Cena je závislá na agentuře, od které budete chtít tuto službu poskytnout.

Nezapomeňte sepsat pracovní smlouvu

Práce hospodyně je služba jako každá jiná, proto nezapomeňte s vámi vybranou paní na úklid (a nebo s agenturou) sepsat smlouvu, kde bude jasně vymezeno jaké služby požadujete a za co budete platit. Tak se vyhnete zbytečným problémům s případnou reklamací za nekvalitní služby a náhradu škody. Ve smlouvě si můžete dohodnout například i druhy a množství úklidových prostředků.

Další články z rubriky

Moderní dům a byt – stylové sedací soupravy

Dekorativní polštářky dotvářejí útulný domov

Praktické věšáky pro praktickou domácnost

Dům a bydlení – trendy design stolů

Moderní design stojanů na květiny

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies