Trendy zahradní nábytek pro rok 2009

V dnešním článku vám poradíme, jaké budou trendy zahradního nábytku pro rok 2009. Zapomeňte na klasické plastové židle, které má každý. Nebojte se, buďte originální! Inspirovat se můžete právě zde.
Styl bungalo v interiéru

Trendy design zahradního nábytku

Plastové židle v různých barvách vidíme na mnoho českých zahradách. Říkáte si, že vám tyto židle stačí? Pokud trávíte na zahradě minimum času, tak ano. Pokud jste vášniví zahradkáři a na zahradě byste nejraději byli pořád, radíme vám, abyste do zahradního nábytku investovali a zpříjemnili si tak ještě více chvíle posezení.

Místo plastu raději ocel

Ocel je mnohem vhodnější do vaší zahrady, než plast. Nejen, že je stabilnější, odolnější, ale také tvarově zajímavější. Na našem trhu si lze vybrat z velké škály designově zajímavých tvarů.

Ratanový nábytek – hit století?

Ratanový nábytek je hitem moderních zahrad téměř po celém světě. Tento nábytek vyrobený ze stonků palem je nejen lehký, odolný a velice pohodlný, ale také poměrně levný a přitom působí honosným dojmem. Vzhled ratanového nábytku nepodléhá módě a ani po letech neztrácí své kouzlo.

Teakový zahradní nábytek

Trendem v oblasti zahradního materiálu se stává také nábytek z teaku, což je exotická dřevina, která se podobá ratanu. Teakový nábytek vypadá velmi přirozeně, je odolný a také snadno omyvatelný.

Moderní zahradní nábytek – originalita se cení...

Pokud chcete, aby vaše zahrada vypadala opravdu moderně, je potřeba pečlivě si rozmyslet nejen výběr vhodného zahradního nábytku, ale také ostatních zahradních doplňků (lampy, vodotrysky, plastiky, keramické, kamené či dřevěné dekorace...atd.). Nebojte se riskovat, kupte si to, co se vám líbí – nemusí to být zrovna klasika, poohlídněte se po designově zajímavých kouscích). Velmi stylové jsou i houpací křesla, které vám pobyt na zahradě ještě více zpříjemní.

Čtěte více o zahradních i bytových dekoracích:

Moderní dům a zahrada – nezapomeňte na vhodné osvětlení
Stylové dřevěné dekorace pro moderní zahradu
Dekorace z dýní
Svítící květináče jako dekorace
Zrcadla v bytě jako dekorace
Svíčky – domácí výroba
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies