Stylové dřevěné dekorace pro moderní zahradu

Dlouho očekávané jaro je konečně tady. Přemýšlíte, jak zkrášlit vaší zahrádku? Kromě okrasných květin a dřevin si můžete pořídit také stylové dřevěné dekorace. Poradíme vám, co právě letí!
Dřevěná zahradnídekorace

Moderní zahrada – dřevěné dekorace

Ptáte se, proč zrovna dekorace ze dřeva? Odpověď je jednoduchá. Dřevo se totiž stalo tím neoblíbenějším materiálem, který má navíc skvělé vlastnosti. Vypadá přirozeně a zároveň módně a z vaší zahrádky dokáže udělat skutečný skvost.

Stylové dřevěné dekorace

Pokud jste se rozhodli obohatit zahrádku dřevěnými dekoracemi, na výběr máte z obrovského množství sortimentu těchto dekorací, které nabízí trh. Záleží také na stylu, který chcete zvolit.

Dřevěné dekorace pro zahradu

Módní a stylové - sochy

  • Jestliže toužíte po tom, aby vaše zahrádka vypadala stylově a velmi módně, popřemýšlejte o nějakém uměleckém kousku. Například dřevěná socha větších rozměrů je skutečně to pravé. Za takovým nákupem se můžete vypravit zahradnických potřeb, avšak nepočítejte s tím, že zde pořídíte opravdové umělecké dílo. Mnohem lepší varianta je obrátit se přímo na uměleckého sochaře, který vám zhotoví sochu přesně podle vaší představy.
  • zapojit můžete také vlastní fantazii. Pokud máte tvůrčího ducha, pusťte se do sochařiny sami. Budete k tomu potřebovat kvalitní dřevo a pár kousků nářadí, se kterými vám poradí v uměleckých potřebách.

Dřevěné dekorační květináče – zahradní skvosty

Dřevěné dekorační květináče jsou skutečnými skvosty pro vaši zahradu. Velmi stylové a módní jsou květináče velkých rozměrů, které vypadají velmi efektně například vedle schodiště. Můžete zkombinovat více barevných dřevěných variant, které vaši zahrádku oživí.

Zahradní dekorační studny

Dekorační studny jsou rovněž hitem sezóny. Jejich ceny se pohybují v průměru od tří tisíc korun a jejich instalace na zahradu je velmi jednoduchá. Dekorační studnu si navíc můžete ozdobit květinami.

„Falešné“ ploty

Dekorační ploty jsou také stále více oblíbenější. Nejen že si z nich můžete vytvořit ohrádku, která se hodí například okolo záhonků nebo květin, ale také vypadají velmi stylově. Popínavé rostliny se postarají o skvělý vzhled.

Další zajímavé články z rubriky moderní zahrada

Moderní zahrada - trvalkové ornamentální záhony

Moderní zahrada - moderní zahradní pergoly a altány

Moderní zahrada - zahradní ploty

Zahradní grily - jaký si vybrat?

Dětské pískoviště v moderní zahradě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies