Svítící květináče jako dekorace

Na trhu se opět objevila skvělá novinka, která může přinést vašemu interiéru nebo exteriéru perfektní a neobvyklý vzhled. Chcete mít něco, co jen tak někdo nemá? Barevné svítící květináče jsou tady!
Květináč s rostlinou

Květiny jako v bavlnce

Už vás nudí obyčejné květináče, které má doma každý? Chtěli byste mít něco nového, co dodá vašim květinám opravdový šmrnc? Pak není nic jednoduššího, než si pořídit svítíce květináče, jejichž funkci můžete kdykoliv zapnout nebo vypnout.

Svítící květináče

Výhodou této novinky je, že svítící květináče jsou naprosto odolné za každého počasí. Můžete je tedy mít doma nebo na zahrádce podle vlastního uvážení.

Jak fungují svítící květináče?

Svítící květináče fungují na základě naprosto jednoduchého principu, kterým jsou obyčejné tužkové baterie. Na květináčích je umístěn spínač, takže pokud budete zrovna chtít, aby fungoval jako obyčejný květináč, vyndáte baterky a máte vystaráno.

Svítící květináče navíc mohou být skvělou dekorací i v noci – protože vydávají dostatečně silné světlo, poslouží vám jako netradiční barevná lampička. Jedinou nevýhodou je, že tužkové baterky nemají příliš dlouhou životnost, můžete si pořídit ty nabíjecí, které vás vyjdou na pár desítek korun.

Barevné varianty svítících květináčů

V současné době na trhu naleznete pouze několik variant barev. Vybrat si můžete zelenou, žlutou, červenou, fialovou nebo modrou barvu.

Svítící květináče – kolik stojí?

Cena jednoho květináče je velmi dostupná. Stojí totiž necelých tři sta korun. Zatím nejsou běžně k dostání v obchodech, ale můžete si je objednat prostřednictvím internetu a vyzvednout si je pohodlně na poště.

 

Venkovní osvětlení - posviťte si na zahradu

Zahradní vřesoviště

Kompost recykluje a pomáhá

Zahrada - zahradní cestičky

Ekozahrada - zahrada podle zákonů přírody

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies