Valentýn 2011 – výroba valentýnského přání

Překvapte svou drahou polovičku vlastnoručně vyrobeným valentýnským přáním. Jeho výroba Vám nezabere příliš času, ale zato udělá velkou radost. Zde je několik nápadů, které se Vám mohou při jeho výrobě hodit.

Valentýnské přání

Vyrábíme valentýnské přání

Překvapte svou milovanou polovičku vlastnoručně vyrobeným přáním na Valentýna. Ta zajisté ocení Vaše úsilí, které jste při tvorbě tohoto přání předvedli. Zde je několik nápadů, které se Vám mohou hodit.

Valentýnské přání vyrobené pomocí počítače

Není nic jednoduššího, než zapnout počítač a otevřít si textový editor. I když budete při výrobě přání používat počítač, můžete překvapit přáním s osobním přístupem.V editoru si snadno navrhnete přání podle svých představ. Poté jej jednoduše vytisknete (barevně a nebo černobíle) a je to! Pokud chcete předvést přeci jen trochu více kreativity, máme pro Vás tip. V textovém editoru si navrhněte pouze tvar přání a případně do přání napište text, kterým chcete své milované či milovanému sdělit své city. Poté jej vytiskněte a dozdobte pomocí barev, fixů, samolepek a nebo třeba razítek. Přání můžete ozvláštnit také různými výřezy. Vhodné je vytvořit několik verzí takového přání a nakonec vybrat to, které se Vám líbí nejvíce.

Valentýnské přání vyrobené pomocí koláže

Vystřihněte si různé obrázky a nebo texty z časopisů (například srdce, slovo "láska" a jiné laskavé slova, květiny, štěňata, apod.), různé tvary ze zbytkových tapet a nebo vlněného papíru, fotografie a obrázky z pohlednic. Papír o velikosti A4 (vhodný je výkres, velmi efektně bude vypadat přání na ručním papíru) přehněte přesně na polovinu a začněte s aranžováním Vámi vybraných motivů na přední stranu přání. Jakmile budete s výsledkem spokojeni, jednotlivé obrázky přilepte na podklad pomocí lepidla. Valentýnské přání můžete dozdobit stuhami, flitry, knoflíky, přízí, sušenými květinami a nebo již zmíněným vlněným papírem. K nalepení těchto ozdob použijte lepící pistoli. Nakonec napište do přání požadovaný text.

Nebojte se šablon!

Pamatujte také na to, že přání nemusí být pouze ve tvaru obdélníku. Upusťte uzdu své fantazie a vyrobte svému milovanému protějšku přání ve tvaru srdce, květiny, čtyřlístku a nebo třeba motýla. Jako základ můžete použít klasický papír, ruční papír či vlněnou lepenku. Efektně také vypadá, pokud si předem navrhnete a vystřihnete šablony s textem, přiložíte je na základ přání a pomocí spreje a nebo barvy je zde obkreslíte. Po zaschnutí textu můžete přání dozdobit dle své fantazie.

Valentýnské překvapení - nepečený dort ve tvaru srdce

Valentýn a domácí mazlíčci

Květina darovaná od srdce - valentýnský dárek

Valentýnské menu - tipy na originální recepty

Valentýn - valentýnská dárková krabička

Výroba valentýnského dárku

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies