Valentýn a domácí mazlíčci

Oslavte Valentýna také se svým zvířátkem …I svému domácímu mazlíčkovi můžete vyjádřit svou lásku dárkem přímo od srdce. Pokud nevíte, čím jej potěšit, nechte se inspirovat našimi tipy. 

Žena se psem

Valentýn a domácí mazlíčci

Nejoblíbenějšími domácími mazlíčky jsou psi a kočky. Podle průzkumu má téměř polovina obyvatel Evropy doma čtyřnohého přítele - nejčastěji psa. Tito domácí mazlíčci neodmyslitelně patří do našeho života a je potřeba jim věnovat dostatečnou lásku a péči. Proto na své mazlíčky nezapomínejte ani na Valentýna. Níže se dočtete více o ideálních dárcích právě pro ně.

Valentýn - tipy na dárky pro psí mazlíčky

Pejskům se celoročně nejvíce zavděčíme nějakou tou dobrotou a nebo pořádnou kostí. Chcete-li však pejskovi darovat něco jiného a samozřejmě originálnějšího, než jenom kus kosti, čtěte dále. Velmi stylovým a také originálním dárkem pro pejska může být například psí obleček, psí čepice, speciální psí botičky, miska na jídlo s fotkou vašeho mazlíčka a nebo například psí sluneční brýle. Na trhu je velká škála různých psích (a nejenom psích) doplňků, ze kterých si určitě vyberete.

Kočičí mazlíčci a ideální valentýnské dárky

U koček je nejlepšího dárku poněkud složitější. Většina koček dá totiž přednost vaší přítomnosti, než jakémukoliv valentýnskému dárku. Nezoufejte však, když nemůžete toto přání splnit. Své kočičce můžete na Valentýna koupit například nový pelíšek a nebo překážkovou dráhu, kterou si zkrátí dlouhé chvíle čekání. Speciální kočičí pelíšky a také překážkové dráhy lze zakoupit téměř ve všech obchodech se zvířecími potřebami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies