Výroba valentýnského dárku

Originálních nápadů není nikdy dost! Ať už připravíte něco sladkého k zakousnutí, vyrobíte přáníčko nebo dárkovou krabičku. Pro ty zručnější je zde návod na vlastnoruční výrobu valentýnského trička nebo valentýnský hrníček.

Dvě srdce

Vlastnoručně vyrobené valentýnské tričko

K výrobě valentýnského trička budete potřebovat libovolné jednobarevné tričko jakékoliv barvy, barvy na textil, šablonu obrázku, který chcete na tričko potisknout. Vhodné je podkladové prkno nebo deska, lepící páska, houbička a žehlička.

Jak postupovat při výrobě valentýnského trička

Tričko navlékněte na nějaké prkno, desku, nebo cokoliv tvrdého a rovného. Je dobré, když je látka napnutá a vyžehlená. Poté vezměte šablonku a umístěte ji na tričko tak, aby byl obrázek hezky vidět. Přichyťte šablonu izolepou přímo k látce, aby se při nanášení barvy neposunovala. Doporučujeme zakrýt zbytek trička papírem, aby vám na něj neukápla barva, nebo jste si o něj omylem neotřeli ruce.

Nyní konečně můžete začít barvit. Nejlépe se pracuje s menšími kousky houbičky. Namočte jeden kousek do přiměřeného množství barvy a vertikálním pohybem nanášejte na tričko. Po zabarvení celé plochy opatrně sejměte šablonku z trika a nechte barvu 30 minut zaschnout.

Valentýnský hrníček

K výrobě valentýnského hrníčku budete potřebovat hrníček (jakéhokoliv tvaru a barvy), barvy určené na sklo nebo barvy na keramiku, tužku nebo fix.

Jak postupovat při výrobě

Nejprve hrníček pořádně očistěte, aby vám na něm barva dobře držela. Poté můžete na hrníček barvami na sklo namalovat obrázek s valentýnským motivem. Na hrníček si můžete jěště předtím, než na něj začnete malovat barvami vámi vybraný motiv, jemně tužkou nebo fixem obrys načrtnout.

Originální nápady na Valentýna

Valentýnská přáníčka

Valentýnský dort ve tvaru srdce

Vlastnoručně vyrobená valentýnská dárková krabička

Plněná valentýnská srdíčka

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.9 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies