Psí móda - speciální boty pro psy

Nejen lidé, ale také už mnozí pejskové znají takovou vymoženost, jako jsou boty. Pejskové sice nemají takový široký výběr z mnoha druhů bot, jako lidé, ale i tak jsou spokojení.
Pes, čivava, boty

Psí boty a jejich význam

Psí botičky nejsou zdaleka jen módním výstřelkem dnešní doby, ale také praktickou součástí psí „výbavy“. Tyto botičky jsou velmi vhodné pro psy a nebo také kočky, které mají například zanícené polštářky tlapek a nebo jiné problémy s chodidly. Pro takové zvíře, je každý krok co musí udělat po špinavém chodníku doslova utrpením, avšak tyto botičky mu nejen odlehčí od jeho trápení, ale také zabrání tomu, aby se do zanícených polštářků dostala další infekce. Nepostradatelné jsou psí a kočičí botičky také v zimě.

 Psí botičky využijete na jaře, na podzim i v zimě

Máte-li vyloženě „pokojového“ psa či kočku a rozhodnete se projít s vaším mazlíčkem na delší procházku, jsou botičky ideálním řešením, jak zabránit zbytečnému nachlazení vašeho zvířátka v zimním období. Zvířata, které nejsou zvyklé být příliš často venku, mají větší sklony k různým nemocem. Botičky jsou také skvělým pomocníkem při údržbě psích tlapek u dlouhosrstých plemen zejména v zimě a na jaře, kdy všude okolo nás je samé bláto. Vyhneme se tím, zbytečně častému mytí tlapek.

Psí botičky a módní trendy

Na trhu je k dostání mnoho designů, velikostí i typů psích i kočičích botiček. Výhodou u těchto botiček je také zapínání na principu suchého zipu, které umožňuje libovolné nastavení pevnosti. Jaké botičky koupíte zrovna vašemu domácímu mazlíčkovi, záleží pouze a jenom na vás. Cena těchto botiček se obvykle pohybuje v cenovém rozmezí od 200 do 500 korun.

Hřebeny pro psy a jiná zvířata

Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka

Deset nejoblíbenějších psích plemen

Štěně i chovatele si vybírejte pečlivě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies