Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka

I vašemu pejskovi můžete koupit praktický a zároveň velmi stylový vánoční dárek. O jakém vánočním dárku mluvíme? No přece o psím oblečku! Chcete jej koupit také svému pejskovi? Poradíme Vám, jak vybrat ty nejlepší oblečky pro psy.

Pes oblečený ve vestičce

obleček pro psyMóda a psi

Ještě nedávno byly psí oblečky výkřik módy, který šokoval a mnohé také rozesmával. V dnešní době je psí móda obrovským hitem. Proč bychom nemohli svému pejskovi pořídit třeba nějaký slušivý obleček

Oblečky pro psy

Oblečků pro psy existuje celá řada, šijí se ze šusťákoviny, ale také z fleecu. Některé chrání psa na silnici svou reflexní barvou, jiné jsou vyloženě módním doplňkem.

Jak vybrat ty nejlepší psí oblečky

  • Obleček musí dobře sedět.
  • U pejsků musíme dát pozor na dostatečný prostor na čůrání (aby si nečůral do kombinézy).pes v oblečku
  • Z počátku volte obleček bez nohaviček, aby se v něm pejsek naučil chodit, protože né každý pejsek zvládne chůzi v kombinéze hned.
  • Obleček by se měl dobře oblékat a gumičky na nohou by neměly škrtit.
  • Materiál volte podle toho, k čemu obleček slouží.

Letní móda pro psy

V letním období převažují různé pokrývky hlavy (kloboučky, kšiltovky, šátky). Tyto módní doplňky jsou velice praktické, i psa může potrápit úpal. Novinkou jsou také sluneční brýle pro psy. V létě se může hodit také pláštěnka pro psa.

pes v županuZimní móda pro psy

V zimním období je móda poněkud rozvinutější. Můžete se řídit podle aktuálního počasí. Ve dnech kdy až tolik nemrzne bude stačit svetr po psa, vesta pro psa nebo slušivá a stylová mikina. V období, kdy jsou teploty pod bodem mrazu a je sněhová nadílka, vesty schovejte do skříně. Teď je čas na zimní bundy pro psy.

Něco pro psí holčičky

Pokud jste majitelem nevykastrované fenky, určitě uvítáte hárací kalhotky. Velkou službu udělají jak na procházce a při návštěvách psích nápadníků, tak také v tom případě, kdy fenka obývá byt s vámi.  

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies