Pořiďte si bezdrátový alarm

Ubránit se vykradení bytu při odjezdu na dovolenou nemusí být nic složitého. S možnostmi, které nabízí bezdrátový alarm se sami budete cítit mnohem bezpečněji, ať už jste kdekoliv.
Alarm

Dům a bydlení – možnosti zabezpečení

Pokud žijete ve velkém domě nebo jen jednoduše máte o svůj majetek strach, jednou z možností, jak dopomoct k maximální ochraně jsou bezdrátové alarmy. Tyto typy alarmů jsou jednoduché na instalování a zvládne je nainstalovat i nezkušený začátečník.

 

Bezdrátový alarm je tedy velmi praktický. Navíc nabízí řadu dalších vedlejších funkcí. Alarm funguje jako klasický telefón s klávesnicí na psaní SMS a adresářem. Součástí bezdrátového alarmu jsou sirény, mající zastrašit lupiče. Mozkem je centrála, dosah čidel od ní se pohybuje od 100 do 300 metrů podle toho, z jakého materiálu je dům postaven.

Přístroj rozesílá SMS na mobilní telefony

Alarm obsahuje službu, díky které systém při vniknutí lupiče do střeženého objektu dokáže upozornit mobilní telefon majitele domu. Přístroj je nastaven tak, aby v případě porušení bezpečnostních čidel, centrála začala rozesílat zprávy SMS a telefonní hovory na čísla uložená v seznamu. Výrobek je tedy vhodný k zabezpečení chat nebo letních sídel a v současnosti je k těmto účelům také hojně používán.

Ochrání majetek i peníze

Přemýšlíte, co by vás mělo přesvědčit k pořízení bezdrátového alarmu? Pokusíme se vám trochu poradit. Bezdrátový alarm bez problémů nainstalujete do domu, kanceláře, bytu, jednoduše kamkoliv.

 

Po zkušenostech z jiných zemí se tento systém jeví jako jeden z nejbezpečnějších a nejspolehlivějších. A jeho cena? Takový přístroj je na českém trhu k sehnání již od 7 000 korun. Taková částka se do ochrany mnohem dražšího majetku investovat rozhodně vyplatí.

Další praktické rady z rubriky Domácí dílna

Vánoční stůl u nás i v zahraničí

Minulost a současnost vánočních ozdob

Paspartování - nový trend?!

Vánoce a vánoční výzdoba oken

Rady při vlhnutí zdiva

Výroba vánoční girlandy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies