Pohádková moderní zahrada

Pokud máte malé děti a nebo pokud máte rádi pohádky, můžete si vytvořit zahrádku v pohádkovém stylu. Neváhejte a buďte originální. Tipy, triky a dobré rady, naleznete zde.
Keramická postavička do zahrady

Moderní zahrada s pohádkovými postavami

Ve větších zahradnických centrech můžete zakoupit velké množství keramických postav a postaviček do vaší zahrady. Nemáme teď na mysli „pouze“ klasického zahradního trpaslíka (na toho bychom při tvorbě pohádkové zahrady neměli zapomenout samozřejmě), poohlédněte se i po dalších pohádkových postavičkách (rákosníček, křemílek a vochomůrka, červená karkulka, atd..).

Perníková chaloupka pro vaše děti

Nechceme vás nabádat k tomu, abyste se dali do „velkopečení“ perníku, to opravdu nebude potřeba. Pokud chcete svým ratolestem udělat radost a pokud máte na své zahradě dostatek prostoru, můžete jim vyrobit malý zahradní domeček, který bude podobný perníkové chaloupce (místo perníkových dobrůtek, můžete k dozdobení domečku použít střešní tašky a nebo kůru z pařezu).

Postavte si na zahradě vlastní hrad

Dalším skvělým doplňkem zahrady může být pohádkový hrad, který si můžete sami postavit z cihel (kamene) a malty. Tato dekorace může sloužit také jako originální skalka, postačí, pokud kolem hradu vysadíte květiny s nízkým vzrůstem.

Vstupní brána do pohádkové zahrady

Vstup do pohádkové zahrádky můžete zpestřit květinovým obloukem – konstrukce oblouku by měla být kovová a dobře ukotvená v zemi. Pro zkrášlení oblouku můžete použít popínavé květiny, jako jsou například růže a nebo lichořeřišnice.

Vykouzlete si zahradu jako z pohádky

Moderní zahrada v italském stylu

Elektronická zahrada

Moderní zahrada v anglickém stylu

Postavte si zahradní můstek - zahrada je přeci hrou

Kdy zvolit lamelový plot?

Optické klamy skryjí nedostatky zahrady

Originální nápady pro vaši zahradu

Rady k výběru venkovního osvětlení

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies