Nábytek – úspora místa v bytě či domě

Máte malý dům či byt a plno věcí, které není už pomalu kam dát? Poradíme vám, jak vybrat vhodný nábytek, který nezabere mnoho místa a dá se do něj uložit mnoho věcí. Také vám poradíme, jak snadno a rychle opticky zvětšit prostor.
Moderní sedačka

Nábytek – úspora místa v bytě či domě

Chcete si vylepšit dům či byt novým nábytkem? Jaký nábytek je nejlepší? Ideální je nábytek, který vypadá moderně, nezabere příliš místa a přesto do něj můžete uložit mnoho vašich věcí. Jaký nábytek tím máme namysli? Ideálním řešením jsou vestavěné skříně, rozkládací sedací soupravy a nebo například patrové postele. Čtěte dále a dozvíte se více.

Vestavěné skříně – úspora místa v bytě

Věstavěné skříně jsou v poslední době velmi moderní záležitostí. Nejen, že vám zaberou málo místa ve vašem domě, ale také se do nich vejde hodně věcí. Vestavěné skříně vám specializovaní vyrobci vyrobí přesně na míru vašim potřebám. Pokud chcete obytný prostor v domě či bytě ještě více zvětšit, doporučujeme vybrat si vestavěné skříně, které mají místo dveří zrcadla.

Dětský pokoj – vhodný nábytek pro děti

Děti by měli mít ve svém pokoji dostatek místa na hry i na pohodlné místo ke spánku. Je vhodné při výběru vhodného nábytku myslet na to, že dítě poroste a tak tomu přizpůsobit i výběr. Ideální jsou speciální nábytkové sestavy, které můžete s přibývajícím věkem dítěte doplňovat. Pro starší děti, které mají malý pokoj, je vhodné pořídit patrovou postel, u které je ve spodní části místo na pracovní kout, kde se může dítě učit do školy, kreslit si a nebo pracovat s počítačem.

Obývací pokoj – rozkládací sedací soupravy

Pokud máte malý dům či byt a obývací pokoj je zároveň i vaší ložnicí, je ideálním řešením rozkládací sedací souprava s úložným prostorem. Sedací soupravu na noc vždy můžete rozložit a dopřát si klidný spánek na velké posteli. Ráno postačí sedací soupravu znovu složit, peřiny dát do úložného prostoru a máte uklizeno raz dva.

Bydlení – jak opticky zvětšit prostor?

Prostor v jednotlivým místnostech vašeho domu či bytu můžete zvětšit také opticky. Jak na to? Prvním řešením jsou zrcadla, které prostor opticky zvětší, nemůžete je však mít úplně všude. Také barva stěn hraje podstatnou roli. Žlutá a světle oranžová barva stěn prostor dokonale zvětší, velmi efektní jsou také různé asimetrické obrazce (například různobarevné svislé pruhy), které nejen dodají stěnám moderní design, ale také napomohou k optickému dojmu většího pokoje.

Rady pro váš dům a byt

Snižování stropů - jak na to?

Bezpečnostní dveře – jaké si vybrat?

Plastová okna a jejich údržba

Zrcadla v bytě jako dekorace

Malování pokojů – jak na to

Okna – jak je zabezpečit?

Dlažba nebo plovoucí podlaha?

Barvy - barvy v bytě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies