Nábytek a bydlení - vestavěné skříně

Provádíte rekonstrukci bytu a přemýšlíte, jak ušetřit co nejvíce prostoru? K tomu jsou ideální vestavěné skříně, které navíc když dobře zvolíte, dokáže jejich design oživit celý byt.

Skříně, vestavěné, pokoj

Nábytek - vestavěné skříně na míru

V dnešní době se na trhu pohybuje řada specializovaných firem, které vám postaví skříně přímo na míru. Hlavní výhodou takových to skříní zůstává efektivně využitý prostor v bytě či kanceláři. Pokud navíc zvolíte vestavěné skříně se zrcadlovými dveřmi, získáte tak dojem prostorného a příjemně prosvětleného interiéru.

 

Důležitou součástí vestavěných skříní tvoří také i vhodně zvolený policový systém. Ten si opět můžete navrhnout sami a téměř každá specializovaná firma dokáže vyhovět vašim představám. Taková možnost zlepší váš celkový dojem z bydlení.

Moderní bydlení - rozdělení vestavěných skříní podle dveří

  1. Otočné dveře - klasické uspořádání dveří při použití stejného způsobu rámování jako posuvných dveří přístup do celého prostoru skříně.
  2. Skládací dveře - po složení dveří ke straně skříně umožňují přístup do celého prostoru skříně najednou menší nárok na prostor před skříní než při použití klasických otočných dveří využití zejména do úzkých a malých prostorů a u rohových skříní.
  3. Posuvné dveře - velmi lehký chod dveří, odolné proti znečištění kolejnic minimalizují nároky na prostor před skříní zabezpečení proti vyskočení dveří z kolejnice.

 

Každé dveře mohou být navíc i zrcadlové. Do menších místností jsou nejlepší dveře skládací a posuvné, které nekladou nároky na volný prostor před skříní.

Cena vestavěných skříní

Cena vestavěných skříní přímo souvisí se zvoleným materiálem, stejně tak s velikostí a jedinečností skříně vyhotovenou na zakázku. Pokud zvažujete do svého bytu pořízení vestavěné skříně, připravte si v průměru okolo 20 000 korun.

Rady pro váš dům a byt

Snižování stropů - jak na to?

Bezpečnostní dveře – jaké si vybrat?

Plastová okna a jejich údržba

Zrcadla v bytě jako dekorace

Malování pokojů – jak na to

Okna – jak je zabezpečit?

Dlažba nebo plovoucí podlaha?

Barvy - barvy v bytě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies