Módní návrháři speciálně pro psy

Ještě nedávno byly psí oblečky a doplňky výkřik módy, který šokoval a mnohé také rozesmál. V dnešní době je vše naopak, psí móda se stala obrovským hitem po celém světě.Více o psí módě naleznete zde.
Psí móda

Pes, móda, celebrity a dnešní doba

Psi si mohou v součastné době spokojeně vrtět ocáskem, neboť se na ně obrací velmi velká pozornost, převážně cose týče psích doplňků a samozřejmě také psíchoblečků. Dnes už psím módním doplňkem není pouze obojek ači zimní obleček.

 

Psům se kupuje to samé, co lidem, tedy například klobouky, svetry, plavky, spodní prádlo a také šperky. Například takové celebrity neváhají utrácet stovky a tisíce dolarů za různé psí módní doplňky.

 

Jak je vidět, psí móda může být v dnešní době velmi výhodným obchodem, a to nejen proto, že už pro hollywoodské pejsky navrhují i proslulí módní návrháři.

Módní přehlídky speciálně pro psy?

Módní přehlídky se dnes nekonají pouze pro lidi, ale také pro psy. Módní přehlídky jsou společenskou záležitostí s cílem sladit oblečení chovatele s oblečením jeho psa. Na takových akcích je vždy zastoupena hojná část celebrit.

 

Ať už psí konfekci či doplňky kupujete, nebo šijete, je vhodné alespoň trochu sledovat módní trendy v oblasti psí módy.

Ideální šatník pro vašeho pejska?

Ideální šatník pro psa by měl obsahovat alespoň tři oblečky - kombinézu na zimu, nepromokavou bundičku a svetřík. Jestliže čekáte nějakou mimořádnou rodinnou událost, měli byste uvažovat o doplnění psova šatníku například o smoking (neděláme si z vás legraci, smokingy pro psy jsou velmi žádaným zbožím).

Módní návrháři Ralph Lauren, Prada, Luis Vuiton

Ralph Lauren nabízí za 95 dolarů kašmírový svetr pro pejsky, Prada či Louis Vuitton prodávají i psí kabátky, psí tašky, které lze koupit od 400 do 1.500 dolarů.

Móda a pes – co vše lze koupit?

Co všechno v součastné době obchody nabízejí? Svetry, mikiny, kombinézy, zimní vestičky, sukně, slavnostní šaty i vycházkové obleky, pláštěnky, pyžama a župany, trička, spodní prádlo vč. háracích kalhotek. Firmy připravují speciální kolekce pro různá roční období i aktuální módní hity.

Moderní psí oblečky a jejich cena

V dnešní době není žádný problém koupit oblečky pro psy. Nabídka psích oblečků a doplňků je opravdu široká, ale koupit psí oblečky, cenově dostupné, praktické a navíc hezké, není jednoduché. A co teprve oblečky od předních módních návrhářů?

 

Cena oblečků a různých doplňků pro psy je různá, zaleží nejen na materiálu, kvalitě ale také značce, za kterou si můžete hodně připlatit...Záleží tedy na vás, co je pro vás lepší a cenově únosnější.

Svět psů -užitečné rady naleznete v následujících článcích:

Psí plemena – malá psí plemena

Psí plemena – velká psí plemena

Deset nejoblíbenějších psích plemen

Výběr psa podle plemene

Psí konzervy, granule nebo kosti?

Psí oblečky – trendy na jaro a léto 2008

Malý nebo velký pes?

Zajímavosti ze světa psů

Psí šampóny a kondicionéry

Psí plemena - plemena vhodné pro alergiky

Psí jména - jaké jméno dát pejskovi?

Prodám - koupím psa

Psí obojek nebo popruhy?

Psí obleček - vhodný dárek pro vašeho mazlíčka

Hřebeny pro psy a jiná zvířata

Deset nejoblíbenějších psích plemen

Štěně i chovatele si vybírejte pečlivě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies