Bydlení – moderní dekorace pro váš dům a byt

Chtěli byste si interiér vašeho domu či bytu zpestřit nějakou zajímavou dekorací? Jaké dekorace jsou teď moderní? Nechte se inspirovat naším článkem o moderních dekoracích.
Dřevěné dekorační sošky

Dům a byt – moderní dekorace ze dřeva

Velmi moderní jsou pro výzdobu domů a bytů dekorace vyřezané ze dřeva. Dřevo je přírodní materiál, který nevyjde snad nikdy z módy. Mezi nejvíce žádané dřevěné dekorace patří motivy koček, afrických domorodců a také slonů.

Stylové skleněné vázy – moderní a praktické zároveň

Pokud se rozhodnete pro stylový design vašeho interiéru, nevyhýbejte se nákupu moderních skleněných váz. Sklo všeobecně nejen opticky zvětší prostor, ale také slouží jako velmi žádaná dekorace, která má i svůj praktický význam. Mezi nejžádanější patří podlouhlé skleněné vázy v pestrých barvách, jako je například oranžová, žlutá, křiklavě zelené či azurově modrá.

Osvětlení – není světlo, jako světlo...

Není světlo, jako světlo... Lampy, lustry a nebo pouze bodové světla? Proč si nepořídit moderní a zárověň praktický doplněk do vašeho domu či bytu? Křišťálová a stříbrná světla jsou tento rok vrcholným trendem. Velmi moderní záležitostí jsou také světla připomínající tvar stromů, delfínů a nebo například fontány.

I záclony mohou oživit interiér

Bílé záclony už jsou dávno pasé. Na trhu si lze v dnešní době vybrat z velké škály barev a vzorů nových a moderních záclon. Výběrem vhodné záclony vnesete do interiéru novou atmosféru a poměrně výrazně změníte výraz celého bytu či bytu.

Jednoduché a originální obrazy

Toužíte po abstraktním obraze do vašeho moderního interiéru? To v dnešní době není žádná nereálná věc. Při výběru obrazu do moderního interiéru je důležité klást důraz na barvy, jednoduchost a originalitu. Moderní obraz si můžete namalovat také sami - představivosti se meze nekladou...

Rady pro váš dům a byt

Snižování stropů - jak na to?

Bezpečnostní dveře – jaké si vybrat?

Plastová okna a jejich údržba

Zrcadla v bytě jako dekorace

Malování pokojů – jak na to

Okna – jak je zabezpečit?

Dlažba nebo plovoucí podlaha?

Barvy - barvy v bytě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies