Zahradní houpačky a houpací sítě

Zahradní houpačky nebo houpací sítě jsou v poslední době velmi oblíbeným trendem. V dnešním článku vám poradíme, jakou houpačku či houpací síť vybrat tak, abyste byli skutečně spokojeni.
Houpací síť, moře

Houpačky – sortiment

Zahradní houpačky se provádějí v takových vyhotoveních, aby byly alespoň pro dvě až tři osoby. Seženete také houpačky jednomístné, ale ty jsou z velké většiny určeny pro děti. Jestli si z dětství pamatujete klasické dvoumístné zahradní houpačky, které byly umístěny tak vysoko nad zemí, že jste na ni nedosáhli, už se téměř nevyrábějí.

 

Velmi módní, pohodlné a praktické jsou houpačky s přístřeškem, které jsou také vhodné jako místo k odpočinku. Jejich jediná nevýhoda je v tom, že se nerozhoupete příliš. Každá zahradní houpačka musí být stabilní a pohodlná. Pokud přemýšlíte o vhodném materiálu, zvolte jednoznačně dřevo.

Dětské houpačky

Dětské houpačky jsou dnes také velmi populární. To, co platí u houpaček pro dospělé, musí u houpaček pro děti sedět dvojnásob.

 

Bezpečí dítěte je na prvním místě, proto se raději před koupí houpačky pro děti poraďte s odborníkem. Na trhu je široký sortiment těchto výrobků a mnoho z nich je velmi nekvalitních, až nebezpečných.

 

Před výběrem si tedy pečlivě stanovte zásady, které houpačka musí mít, a z těch v žádném případě neslevujte. Nejvýhodnější houpačky pro děti se vyrábí v takových provedeních, ze kterých dítě nevypadne a zároveň jsou pro ně pohodlné.

Houpací sítě

Houpací sítě si našly místečko v srdcích zákazníků hned, jak se u nás na trhu objevily. Jsou nejen pohodlné, ale navozují správnou exotickou náladu, která vás přivede do naprosté pohody.

 

Houpací sítě se provádí i v malých velikostech, které jsou určeny pro velmi malé děti. Rodiče však musí sami uznat za vhodné, zda-li jsou houpací sítě vhodné pro děti.

 

Další zajímavé články z rubriky moderní zahrada

Moderní zahrada - dokonalý trávník snadno a rychle

Moderní zahrada - moderní světla v zahradě

Moderní zahrada - dekorace z kamene a keramiky

Dlažba v zahradě - typy zahradní dlažby

Mini zahrádka na balkóně

Nový bazén do vaší zahrady?

Stylové dřevěné dekorace pro moderní zahradu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies