Sprchové kouty do vaší koupelny

Zvažujete pořízení sprchového koutu do vaší koupelny? Nevíte si rady s výběrem? V dnešním článku vám poradíme! Přečtěte si více o výhodách sprchových koutů a také o pravidlech jejich výběru.

sprchování

Vany versus sprchové kouty

Výhody sprchového koutu jsou nesporné, a to nejen pro staré lidi s omezenou pohyblivostí. Sprchováním můžete ušetřit i mnoho peněz za vodu, kterou byste zbytečně plýtvali při každodenním napouštění vany.

Výběr vhodného sprchového koutu - jak na to?

Při výběru vhodného sprchového koutu právě byste se měli řídit následujícími kritérii:

Velikost

Velikost sprchového koutu je důležitým kritériem, které byste měli brát při výběru v potaz. Mnoho z nás bydlí v panelákovém bytě, kde koupelny nebývají příliš velké. Vyberte si proto sprchový kout tak velký, abyste se v něm cítili pohodlně a zároveň také takový, aby vám nezaplnil celou vaši koupelnu.

Design – materiál, barevné provedení

Pokud si kupujeme sprchový kout, tak zajisté chceme, aby byl nejen praktický, ale také kvalitně zpracovaný, zkrátka aby něco vydržel. Provedení sprchového koutu bychom si měli také pořádně promyslet, může se totiž stát, že se nám v konečném výsledku nebude na konečném stanovišti íbit. Nenechte se zlákat lákavými nabídkami, kde vám za málo peněz slibují luxusní sprchový kout. Zajímejte se i o věci, které se v akčních letácích nedozvíte.

Vodní baterie

Srdce sprchového koutu tvoří vodní baterie. Na trhu je jich k dostání opravdu velká škála, vybrat si můžete od klasických baterií až po baterie pákové. Doporučujeme termostatické baterie, které mají bezpečnostní dětskou pojistku proti opaření.

Cena

Celková cena, kterou za pořízení sprchového koutu včetně příslušenství zaplatíte, je závislá na mnoha faktorech (kvalita, provedení, výrobce…atd.). Vhodné je se před koupí poradit s odborníkem.

Další články z rubriky Dům a bydlení

Termografie - zjistěte, kde vám v domácnosti nejvíce uniká teplo  

Zateplení fasád – tepelná izolace

Tipy, jak zamaskovat umakartové jádro

Stylové bydlení s nádechem venkova

Výběr obývací stěny - jak na to?

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies