Praktičtí pomocníci ve vašem domově

Moderní doba si žádá moderní pomocníky do vaší domácnosti. Ačkoliv se mohou zdát ceny některých domácích pomocníků příliš vysoké, počáteční investice se vám časem vrátí. Zjistěte, které moderní vychytávky se rozhodně vyplatí mít doma.
Myčka na nádobí

Myčka na nádobí jako součást moderní kuchyně

Myčka na nádobí dávno není luxusním pomocníkem, kterého si mohou dovolit jen ti bohatší. Navíc, počáteční investice se vám časem vrátí. Při jednom cyklu myčka spotřebuje okolo 12 litrů vody, kdežto při ručním mytí stejného množství nádobí vyplýtváte nejméně čtyřikrát více vody! A zatímco myčka pracuje, vy se můžete věnovat svému manželovi a dětem.

Drtič odpadů šetří vaše síly i přírodu

Další výhodnou investicí je drtič odpadů. Instaluje se do kuchyňského dřezu a využívá se k drcení odpadu organického původu. Odpadává vám tak časté vynášení odpadkového koše kvůli pachům a hmyzu, který je právě tímto typem odpadu lákán. Díky drtiči vám nehrozí ucpávání sifonu ve dřezu. Zároveň přispíváte ke zlepšení životního prostředí – odpadní vody vzniklé díky drtičům odpadů jsou bohatší na živiny a zvyšují kvalitu půdy.

Novodobé vysavače

Zatímco staré typy vysavačů nadělaly více prachu nadělaly než odstranily, dnešní moderní vysavače váš koberec vyčistí nejen povrchově, ale i do hloubky. Kromě čistících vysavačů s vodním filtrem nově přichází na trh také bezsáčkové vysavače nejvyšší třídy. Za ty si ovšem musíte připlatit – jejich cena se pohybuje okolo 10 000 Kč. Není ovšem problém sehnat levnější, o nic méně kvalitnější varianty vysavačů se sáčky, které se dnes vyrábějí z vícevrstvého, odolného materiálu.

Multifunkční švédská útěrka

Pokud vám dojdou čistící prostředky a vy nutně potřebujete umýt karoserii, vyleštit sklo, zrcadlo nebo jen umýt kachličky či zaneřáděný stůl, všechny tyto úkoly zvládne tzv. švédská úteřka. Je vyrobena z drobných mikrovláken, která se dostanou všude.

Další rady a tipy do domácnosti

Jak švindlovat v kuchyni

Jak ušetřit v domácnosti

Rady jak ušetřit v zimě za teplo

Termografie – zjistěte kde vám v domácnosti nejvíce uniká teplo

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies