Oživte si interiér v podzimních tónech

Chtěli byste vylepšit nebo změnit interiér svého domu a nevíte jak? Nechte se inspirovat našimi tipy a triky, jak ze všedního vnitřního prostoru udělat moderní a praktický zároveň.
Pohovka

Změna barvy dodá vašemu interiéru nový kabát

Nechte se inspirovat letošními módními barvami podzimu. Mezi barvy podzimu patří například okrová, fialová, zelená a nebo hnědá. Nemusíte se však držet pouze módních trendů, pokud se vám tedy líbí například modrá barva, tak proč ne. Důležité je, abyste sladili barvu stěn i s ostatním vybavením, aby celkový dojem nepůsobil moc přeplácaně nebo kýčovitě. Zajímavé jsou také duo kombinace. Například můžete natřít dvě stěny okrovou barvou a další dvě stěny pokoje doladit tmavějším odstínem zelené. Vašemu pokoji dodáte nejen nový kabát, ale také velmi zajímavý a netradiční vzhled.

Dekorace dodají interiéru ten správný šmrnc

I dekorace mohou mít vliv na celkový dojem interiéru, ať už se jedná o svícny, svíčky, různé napodobeniny soch a plastik, nebo také květinové aranžmá. Vždy je však důležité, aby tyto dekorace příliš nenarušily dojem celkového stylu interiéru. Proto je nutné dbát na správný výběr dekorací a pořádně si rozmyslet, co by se právě do vašeho interiéru hodilo. Také nezapomeňte na základní pravidlo: „Méně je někdy více“.

Starý nábytek - nový interiér

Chcete radikálně změnit vzhled interiéru vašeho domu a chtěli byste také změnit i svůj starý nábytek za nový, ale nemáte na to peníze? To není žádný problém. Pokud se vám nelíbí váš starý nábytek, postačí když jej trochu obrousíte a natřete barvou vhodnou na nábytek. Nejenže ušetříte, ale také budete mít dobrý pocit z vlastní práce a nábytek přesně podle svých představ.

Renovace domů a bytů - znáte luxfery?

Barvy v bytě

Tipy pro váš byt - oživte interiér

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies