Originální zvonkohry pro vaši moderní zahradu

Zvonkohry jsou velmi populárním doplňkem, který dokáže zkrášlit a ozvláštnit každou zahrádku. Pokud ještě žádnou nemáte, pak si přečtěte následující článek, ve kterém vám poradíme, které zvonkohry jsou nejvíce trendy.

Zvonkohra

Zvonkohry – odkud tento název?

Většina z nás si pod pojmem zvonkohra představí klasické dekorační zvonkohry, které slouží převážně jako dekorace zahrádky, popřípadě také interiéru. Zvonkohra jako taková však existuje mnohem déle, a to jako bicí hudební nástroj, jehož každý vlastní tón je vytvářen určitým zvonkem.

 

Dnešní dekorativní zvonkohry jsou v podstatě zmenšeninou tohoto původního hudebního nástroje, který neměl s estetickou stránkou a trendy vzhledem nic společného.

Druhy zvonkoher – pro moderní zahradu

Zvonkohry patří do sortimentu, ze kterého si vybere opravdu každý. Jsou oblíbené nejen díky svému podmanivému zvuku, ale také díky nejrůznějším designům, kterých najdete opravdu celou spoustu – od malých, které vydávají jemné a zvonivé zvuky, až po velké zvonkohry, které vydávají hlubší zvuky a hodí se především jako doplněk do exteriéru.

Trendy zvonkohry – které jsou právě in?

Jak jsme již uvedli výše, velké množství nejrůznějších tvarů, barev a velikostí zvonkoher umožňuje každému zákazníkovi, aby si vybral takovou, která mu vyhovuje. Co se týká moderního vzhledu, obecně můžeme říci, že zvonkohry s umělohmotnými postavičkami nebo jinými motivy už dávno nejsou in.

 

Tou pravou volbou, kterou se vůbec nic nedá pokazit, jsou dřevěné zvonkohry, které jsou sice dražší, ale také kvalitnější, a jejich zvuk je mnohem přirozenější a mnohem více uklidňující, než u kovových zvonkoher, které mnohdy vydávají až nepříjemně pronikavé zvuky.

Kam zvonkohru pověsit – správné místo

Výběr správného místa pro zvonkohru je na každém z nás. Pokud však chcete, aby zvonkohra vydržela dlouho i navzdory nepříznivým vlivům počasí, umístěte ji pod nějaký přístřešek či pod strom, kde bude materiál chráněn před deštěm či sněhem.

Další zajímavé články z rubriky moderní zahrada

Odvodnění zahrady - jak na to?

Zahrada a pes - kdo je tady pánem?

Co nesmí chybět v moderní zahradě?



Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies