Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Nepečené vánoční cukroví - burizónové hrudky

Víte, že z burizonů se dá vykouzlit výborné nepečené vánoční cukroví? Příprava vám nezabere mnoho času a výsledek ocení zejména milovníci čokolády. Jednoduchý recept na čokoládové burizónové hrudky najdete zde.
Čokoláda

Burizónové hrudky - suroviny, které budeme potřebovat

  • 100 gramů ztuženého tuku
  • 150 gramů mléčné čokolády
  • 3 lžíce malkaa
  • 1 sáček burizonů (bílých nebo barevných)

Postup přípravy burizónových hrudek

Ztužený tuk a mléčnou čokoládu rozehřejeme v hrnci a neustále mícháme, přidáme malkao a opět promícháme. Nakonec do této čokoládové směsi přídáme burizony. Vzniklou kaši sejmeme ze sporáku a necháme částečně vychladnout (směs musí zůstat teplá).

Lžičkou tvoříme hrudky, které pokládáme na kousky oplatků. Nakonec necháme burizónové hrudky v chladnější místnosti ztuhnout.

Další recepty na vánoční cukroví najdete zde:

Kokosový salám
Ořechové čtverečky
Hříbečky
Rumové kuličky
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.