Není WC jako WC

Každý z nás touží po moderní domácnosti. WC je obvykle místem, na jehož vzhled příliš nedbáme. To je však chyba. Ať už je wc součástí koupelny či samostatná místnost, zaslouží si stejnou péči jako ostatní pokoje.
Toaleta

WC a prostory

WC místnost má jednu velkou výhodu, a tou je, že stačí velmi malý prostor. Pokud patříte k domácím kutilům, na WC můžete zabudovat praktickou skříň, jejíž hloubka bude akorát na to, aby se do ní vešly toaletní papíry a nejrůznější čisticí prostředky. Taková skříňka může být umístěna přes celou zadní stěnu místnosti.

Obklady vhodné na WC

Nejrůznější designy obkladů jsou módním trendem pro koupelny, ale také WC místnosti. Vyberte si ze širokého sortimentu, kde vám určitě něco padne do oka.

 

Velmi módní záležitostí jsou také miniaturní mozaiky, jejichž jednotlivé části nejsou větší než dva centimetry. Taková mozaika dá sice trochu práce, ale s trochou píle a zdatnosti to zvládnete i sami.

 

Mozaiky se vyrábějí v mnoha provedeních barvách, stačí si jen vybrat takovou, která se vám líbí. Kreativní lidé si mohou pohrát také s barevnými kombinacemi. Pořiďte si několik druhů mozaik v různých barvách a zapojte svou fantazii. Od dokonalého wc pak budete jen krůček.

Doplňky k WC

Moderní wc nemůžete nechat bez trendy prkénka. Ty se prodávají v mnoha designech i barvách, a tak určitě nebudete mít sebemenší problém s výběrem. Dávejte si pouze pozor na velikost, aby prkénko skutečně pasovalo.

WC mísy

Jestliže plánujte koupi WC mísy, zapomeňte na kulatou klasiku a pořiďte si některý z módních tvarů, které jsou v současné době k dostání na trhu.

 

Další zajímavé články z rubriky domácí dílna

Domácí dílna - čističky vzduchu

Ubrousková technika - jak na to?

Jak si vybrat počítačový stůl

Domácí výroba dílenského stolu

Dekorace - malování barvami na sklo

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies