Dekorace - malování barvami na sklo

Rádi zkoušíte nové nápady na pěkné dekorace, které mohou zdokonalit váš dům či byt? Vyzkoušejte barvy na sklo. S pomocí vašich dětí a těchto barviček snadno a rychle zkrášlíte svůj domov.

Barvy

Dekorace - malování barvami na sklo

  • barvy na sklo (zakoupíte v každém větším papírnictví)
  • průhledná folie (může být i kancelářská fólie)
  • šablona (obrázek, který chcete obkreslit)

Malování barvami na sklo - jak na to

Nejprve si vybrete obrázek, který chcete s pomocí barev na sklo obkreslit. Tento obrázek vložte do kanceléřské fólie. S pomocí černé barvy na sklo namalujte základní obrysy tohoto obrázku a nechte minimálně dvě hodiny zaschnout. Zasychání barvy je velmi důležité - kdyby jste hned chtěli začít obrázek vybarvovat dalšími barvami, barvy by se vám vlily do sebe a obrázek by byl rozmazaný a nehezký.

 

Po dvou hodinách můžete začít obrázek vybarvovat. Je vhodné vybarvovat vždy určité plochy jednou barvou a poté je nechat alespoň 2 hodiny zaschnout a poté obrázek vybarvovat další barvou (barvy jsou tekuté, tak by se mohlo stát, že by se do sebe vpily). Jak poznáte, že je obrázek hotový a také že jsou barvy suché? Jednoduše, poznáte to tak, že se vám barvy v obrázku zprůhlední.

 Barvy na sklo - pěkná dekorace do vašeho domu či bytu

Obrázky vytvořené pomocí barev na sklo můžete použít na jakékoliv skleněné ploše ve vašem domě či bytě (okna, zrcadla, sklenice, apod.). Jakmile sundáte obrázek z fólie a přitisknete jej na skleněnou plochu, ihned drží aniž byste museli používat lepidlo.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies