Home staging - útulný domov během chvilky

Potřebujete prodat dům nebo byt? Svěřte jej do rukou profesionálního home stagera. Během několika hodin z něj vykouzlí neodolatelný prostor.

 

Útulný domov

Pomocí home stagingu byt prodáte mnohem rychleji

Home staging je služba, která k nám přišla z USA. Tam vznikla v sedmdesátých letech dvacátého století a postupně se začala rozšiřovat i na ostatní kontinenty. V Evropě je home staging využíván především v Anglii a v roce 2010 zavítal i k nám do ČR. A o co se vlastně jedná? Jak vám může profesionální home stager pomoci s prodejem vaší nemovitosti?

Lidé na celém světě využívají služeb interiérového designéra, s nímž dokážou proměnit svůj byt či dům v útulný domov. Práce home stagera je podobná, nicméně tyto dvě služby nelze zaměňovat. Zatímco designér k přeměně bytu často využívá nových předmětů (od textilu až po nábytek), home stager tradičně využívá především prvky, které jsou v tom daném bytě/domě k dispozici. Zákazník se tedy nemusí obávat neočekávaných výdajů za nové kousky nábytku, textilu či doplňků.

Průměrná cena bytů v ČR

Interiérové versus exteriérové barvy

Byt či dům můžete prodat o několik desítek tisíc dráž

Ačkoli se může zdát, že služba home staging je zbytečná či zbytečně předražená, výsledek rozhodně stojí za to. Nemovitost se prodá nejen mnohem rychleji, ale zájemci jsou často ochotni zaplatit i mnohem více, než byste čekali.  Upravený byt od home stagera je zárukou pro skutečný zájem. Je totiž dokázáno, že vkusně zařízený interiér se prodává lépe než prázdný nebo neuspořádaný byt.

Cílem home stagera je sladit barevně každou místnost, odstranit rušivé elementy, využít doplňků a osvětlení v bytě tak, aby si v něm zájemce živě dokázal představit sám sebe. Byt by měl působit jednoduše, prostorně, měl by být světlý, praktický a především čistý. Základní konzultace s home stagerem vyjde zhruba na 4 tisíce korun. Po poradě s ním můžete byt upravit sami nebo trvat na další spolupráci, která je však rovněž zpoplatněna. Je-li to možné a máte-li dostatečné prostředky, home stager vám může nabídnout i zapůjčení nábytku a doplňků na dobu prodeje nemovitosti. Každopádně ale musí být jasné, že úpravy nepřesáhnou možnosti vaší peněženky.

Oddělení prostoru pomocí vertikálních žaluzií

Televize v kuchyni - ano či ne?

Víte, jak zabudovat vestavěné spotřebiče?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies