Dřevostavby – rychlé a levné bydlení

Pokud si chcete postavit dům či chatu, ale podmínkou je dobrá kvalita, nízká cena a co nejkratší doba, než se daný objekt postaví –je dřevostavba tím pravým řešením. Více se dozvíte v našem článku.
Dům, dřevostavba, bydlení

Dřevostavby a jejich výhody

Dřevostavby jsou v poslední době mezi lidmi velmi populární. Dělí se do dvou hlavních typů, což jsou dřevostavby - domky a dřevostavby - chaty. Pokud si chcete postavit dům či chatu, ale podmínkou je dobrá kvalita, nízká cena a co nejkratší doba, než se daný objekt postaví –je dřevostavba tím pravým řešením. Různé druhy dřevostaveb se dají postavit prakticky na jakémkoli místě naší republiky, stavba trvá zhruba okolo 1 až 2 měsíců a pořizovací náklady jsou poměrně nízké.

Jak dlouho trvá stavba dřevostavby?

Zajímá vás, jak dlouho se taková dřevostavba staví? Ať už se jedná o rodinný dům či chatu, většinou jsou oba druhy od základů až k finálnímu výsledku postaveny během jednoho až dvou měsíců.

Dřevostavba – jak ji zateplit?

Při stavbě dřevostavby máte na výběr, zda-li ji chcete zateplit či ne. Mnozí lidé zateplení dřevostavby podceňují, je však lepší investovat a svůj nový dům či chatu si nechat odborně zateplit. Zateplení dřevostavby se provádí většinou minerální vatou.

Dřevostavby – zajímá vás cena?

Ceny dřevostaveb se liší dle jejich celkového řešení. Cena dřevostaveb – rodinných domů se pohybuje okolo 900 000 až 2 000 000 korun. Cena dřevostaveb- chat se pohybuje průměrně okolo 160 000 az 500 000 korun. Cena je závislá především na nadstandartních požadavcích zákazníka.

Zajímavé tipy

Zahrada podle znamení zvěrokruhu

Svítící květináče jako dekorace

Solární lampy - estetické a úsporné

Venkovní osvětlení - posviťte si na zahradu

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies