Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Broskvová salsa k pokrmům z kuřecího masa

Broskve posilují imunitní systém, chrání před volnými radikály, mají uklidňující účinky, mírně projímají, uvolňují zácpu, posilují srdce, cévy a krevní oběh, odvodňují, pomáhají při hubnutí, pomáhají při kašli a astmatu.

Broskve

Broskvová salsa

Broskve posilují imunitní systém, chrání před volnými radikály, mají uklidňující účinky, mírně projímají, uvolňují zácpu, posilují srdce, cévy a krevní oběh, odvodňují, pomáhají při hubnutí, pomáhají při kašli a astmatu.

 

Co budeme potřebovat k přípravě broskvové salsy

4 tvrdší žlutomasé broskve, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 chilli papričky, 1 lžíce olivového oleje, 1 větší červená cibule, 2 lžíce jemně nasekaných listů máty, 1 lžíce jemně nasekaných listů koriandru.

 

 

Postup přípravy broskvové salsy

Omyté broskve spaříme vroucí vodou , po chvilce spaříme studenou vodou a oloupeme je. Vyjmeme z broskví pecky a dužninu nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónovou šťávou.
Papričky omyjeme, zbavíme jádřince, pak je rozkrájíme na drobňoučké kousky a promícháme s olivovým olejem. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Papričky chilli, cibuli a bylinky promícháme v míse s broskvemi. Broskvová salsa se výborně hodí ke kuřecímu masu a je také vhodná ke studenému hovězímu masu.
 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.