Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Broskve - zavařování broskví

Broskve obsahují až 88% vody a jsou bohaté na draslík, vápník a sodík. Jsou lehce stravitelné, mají silně alkalický účinek na tělo a povzbuzují vylučování zažívacích šťáv.

Broskve

Broskve - zavařování broskví

Broskve obsahují 88% vody a jsou bohaté na draslík, vápník a sodík. Jsou lehce stravitelné, mají silně alkalický účinek na tělo a povzbuzují vylučování zažívacích šťáv.

Broskvový kompot

Co budeme potřebovat

1 kg broskví, 200 g pískového cukru, 1 litr vody.

 

Postup přípravy

Broskve rozpůlíme, zbavíme pecek a vložíme do čistých sklenic, přidáme vroucí nálev, sklenice zavíčkujeme a pevně utěsníme. Nakonec sklenice ponecháme ve vodní lázni 20 – 25 minut při teplotě 100°C.

 

Broskev a dobrá nálada

Broskev obsahuje vysoké množství hořčíku a niacinu, díky kterým nám dokáže zlepšit náladu. Také pozitivně působí proti neklidu a podrážděnosti.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 10 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.