Vánoční výzdoba moderní zahrady

V dnešním článku vám poradíme, jak si můžete jednoduše vyzdobit svou moderní zahrádku do vánočního tónu. Nemusíte utrácet peníze za vánoční dekorace, které se prodávají v obchodech. Vyrobte si své vlastní dekorace, vaše děti vám mohou s výrobou pomoci.
Vánoční dekorace

Vánoční dekorace

Nabídka vánočních dekorací je na našem trhu neskutečně rozmanitá. K sehnání jsou adventní věnce, závěsy, girlandy, světelné dekorace a také další různé motivy, které k Vánocům neodmyslitelně patří. Záleží pouze na vás, jak si svou zahrádku vyzdobíte. Fantazii se meze nekladou. Pokud se vám nechce příliš utrácet, můžete si tyto dekorace vyrobit sami. V našem magazínu vám poradíme, jak na to.

Barva výzdoby je důležitá

Barva a druh doplňků určují styl slavnostní výzdoby. Klasická nestárnoucí je červenozelená kombinace, ušlechtile vypadá také výzdoba ve stříbrnomodrém tónu.

Výzdoba oken

Ti, kteří dávají přednost jednodušší výzdobě, mohou sáhnout po samolepicích obrázcích na okna, vybrat si můžete od detailu sněhové vločky, ježíška, sněhuláka až po vánoční motivy přes celou okenní tabuli.

Svítící vánoční stromeček

Svítící vánoční stromečky na zahradě jsou již dlouhá léta klasikou, tak proč si ji také nepořídit do zahrádky, pokud ji ještě nemáte. Pozor: každý, kdo si pořizuje venkovní osvětlení jako výzdobu, by měl vědět, že musí splňovat takzvané venkovní krytí s označením IP.4 ( 12 a 24 voltů). Pokud mezi světelné řetězy na stromečku zavěsíte pár skleněných koulí, budou odrážet jejich světlo, čímž se zvýší výsledný efekt.

Vánoční truhlíky

Vánoční truhlíky jsou ideální volbou, můžete s nimi ozdobit okna domu, schody nebo chodníky. Inspirace na originální vánoční truhlíky naleznete ve článku ZDE.

Pořiďte si betlém do vaší zahrádky

Betlém je klasickým symbolem Vánoc, který by ve vaší zahrádce neměl rozhodně chybět. Velmi pěkně vypadají větší keramické betlémy, do kterých můžete umístit čajové svíčky. Jejich cena se pohybuje od 500 korun výše.

Girlandy - nový vánoční hit?

Vánoční girlanda se v poslední letech stává velmi oblíbenou vánoční dekorací. Girlanda se hodí nejen k výzdobě větších prostor (tedy zahrady), ale můžete s ní také přizdobit i váš štědrovečerní stůl, který bude vypadat velmi moderně.

I baňky najdou umístění v moderní zahrádce – vyzkoušejte si vyrobit baňky technikou patchwork!

Další možností, jak si vyzdobit svou zahrádku, je za pomocí vánočních baněk. Pokud chcete jít s dobou, pořiďte (a nebo také vyrobte) si baňky vyrobené metodou patchwork. Jak na to, vám poradíme v našem příštím článku.

Vánoční dekorace – společná zábava rodičů s dětmi

Nezáleží na tom, abyste nakoupili co největší množství vánočních dekorací, ale uděláte lépe, když si v uspěchaném čase najdete chvíli na vytvoření vlastních originálních vánočních ozdob, sednete si při výrobě se svými dětmi, vymyslíte něco výjimečného a původního. Vánoční dekorace by měla dotvářet atmosféru a ducha interiéru, a proto záleží vždy na osobitosti a kreativitě tvůrců.

Oslavte Vánoce 2008 s magazínem Chovatelka.cz!

Balení dárků - postup při zdobení a originální nápady

Nejoblíbenější druhy vánočního cukroví 1.díl

Naaranžujte si vánoční vázu

Rady ke zdobení vánočního stromečku

Výroba vánoční girlandy

Vánoční věnec z buxusu

Adventní věnec nejen na Vánoce

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies