Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Rajčatová šťáva - vitamínová bomba

Čerstvá rajčatová šťáva je opravdovou vitamínovou bombou! Zeleninové šťávy podporují imunitní systém, upravují zažívání a jsou prevencí chorob, které jsou právě aktuální. Recept na rajčatovou šťávu se vám může hodit i k obraně proti nachlazení.

Rajče ve vodě

Co budeme potřebovat k přípravě rajčatové šťávy

Rajčatová šťáva – postup přípravy

Rozpůlená zralá rajčata uvaříme doměkka a propasírujeme je přes síto. Do půl litru rajčatové kaše přidáme 100 mililitrů vody, 15 gramů cukru, ½ lžičky soli a pepře. Potom šťávu zahřejeme na bod varu, chvíli povaříme a poté plníme do lahví.

Proč je zdravé pít zeleninové šťávy?

  • Zeleninové šťávy podporují imunitní systém a posilují naše zdraví.
  • Upravují zažívání.
  • Jsou prevencí chorob.
  • Pomáhají při mnoha dietních kúrách.
  • Obsahují velké množství vitamínů a minerálních látek.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.8 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.