Psí oblečky - trendy na zimu 2008

Psi si mohou v součastné době spokojeně vrtět ocáskem, neboť se na ně obrací velmi velká pozornost, převážně co se týče psích doplňků a samozřejmě také psích oblečků. Jaké jsou trendy v oblasti psí módy pro letošní zimu?
Jorkšíráček

Obleček pro psa je v zimě velmi praktický

Obleček pro psa nemusí nutně sloužit jen pro parádu. Jsou velmi praktické a pes je ocení zejména v chladném počasí. Kromě ochrany před prochladnutím hlavně krátkosrstých pejsků, psí oblečky slouží jako ochrana před ušpiněním. Spěcháte–li a musíte svého miláčka ještě vyvenčit, je obleček rozhodně lepší volba, než následné umývání pejska, který se předtím proběhnul v blátě…

Co bude v zimě in?

Svetříky, kombinézy, zimní vestičky, pláštěnky, pyžama nebo i spodní prádlo. To vše a mnohem více, se dá na psa pořídit v obchodě. Psí móda má dokonce i své vlastní konfekční velikosti. Oblečky jsou navrhovány v nejrůznějších variantách, některé výstřední oblečky navrhovali přední světoví návrháři.

Letošní barvou zimy je fialová!

Modely hrají barvami a jsou střiženy mnohdy do velmi podivných tvarů. Letošní zimu však bude mít výrazně navrch fialová, velmi trendy také budou mikiny moderního vzhledu, podobné těm co nosí lidé.

Doplňky pro psa - nezapomeňte na psí botičky!

Psí botičky, jsou jedny z nejoblíbenějších doplňků pro psa. V mrazivých zimních dnech chrání pejska proti omrznutí paciček. Volba barvy zde nejčastěji padá na černou, případně takovou, která doladí celkový design oblečku. Na trhu je k dostání mnoho designů, velikostí i typů psích i kočičích botiček. Výhodou u těchto botiček je také zapínání na principu suchého zipu, které umožňuje libovolné nastavení pevnosti.

Plemena psů - ze světa psí módy

Doplňky speciálně pro psy...

Moderní psí bouda pro vašeho pejska

Psí plavky a župany nejen k moři...

Módní návrháři speciálně pro psy

Pes - zubní pasta, gel a nebo enzymatické plátky?

Psí oblečky – trendy na jaro a léto 2008


 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies