První restaurace speciálně pro psy

Mnoho lidí navštěvuje restauraci, aby svým chuťovým buňkám dopřálo gastronomický zážitek. Doposud ovšem nebylo možné dopřát takový zážitek svému domácímu mazlíčkovi. Nyní je ale všemu jinak. Na světě je první restaurace, která vaří vybrané speciality z přírodních potravin speciálně pro psy.

Psí restaurace (Zdroj: petdelicia.com.br)

První restaurace pro psy

První restaurace s přírodním stravováním pro psy vznikla v Brazílii, jen několik málo kroků od velmi slavné pláže Copacabana v Riu de Janeiru. Vlastní ji Roberta a Jörgen Camarovi. Restaurace se jmenuje Pet Delicia a jejím heslem je „cozinha com amor" (v překladu znamená „vaření s láskou"). Majitelé této restaurace plánují v nejbližší době distribuci jídel do obchodů pro domácí zvířata a také založení velkoprodejen ve velkých brazilských městech.

Zdroj obrázku: petdelicia.com.br

Jen přírodní potraviny

Pokud si myslíte, že v restauraci vaří kuchaři pokrmy z nekvalitního masa, různých chemických ochucovadel, konzervačních činidel nebo barviv, tak jste na omylu. Majitelé této restaurace si zakládají na ryze přírodních a vždy čerstvých potravinách. Příprava pokrmů se řídí velmi přísnými normami ministerstva zemědělství. Připravené pokrmy jsou obohacené o vitamíny a minerální soli. Pokrmy se mohou podávat přímo na místě, nebo si je chovatelé mohou nechat zmrazit a odnést domů.

Zdroj obrázku: petdelicia.com.br

Stylové stolování pro psy

Zajímá vás, jak to vypadá v takové psí restauraci? Dá se říci, že podobně jako v klasické restauraci určené pro lidi. Rozdíl je v tom, že pokrmy se domácím mazlíčkům podávají na malých, nízkých stolech a jsou servírovány v bílých talířích ozdobených oranžovými psími tlapkami. Psi i jejich páníčci mají navíc možnost sledovat kuchaře v akci skrze skleněné stěny. Restaurace má i terasu, kde je pro domácí mazlíčky instalován umělý trávník.

Zdroj obrázku: petdelicia.com.br

Další zajímavé články k tématu:

Domácí mazlíčci žijí až dvakrát déle

Psí strava - co by nemělo chybět

Psi versus alergie na stravu

Nevhodné potraviny pro psy

Vhodná strava pro psí seniory

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies