Zahradní a lesní technika Husqvarna

Zahradní a lesní technika špičkové kvality. Prodej a servis Husqvarna v Ostravě. Najdete zde celou řadu motorových pil, sekaček, křovinořezů, zahradních traktorů. Součástí je i příslušenství a ochranné pomůcky.

Les, stromy, cesta

Husqvarna Ostrava pro zahradu i les

Společnost Husqvarna v Ostravě vám nabízí ty nejlepší nástroje pro les, zahradu i zahradní park. Vybrat si můžete z velké škály zahradních traktorů, tradičních sekaček, křovinořezů, pil, plotostřihů a mnoha dalších strojů, ale i ochranných pomůcek či příslušenství.

Motorové pily

Společnost Husqvarna nabízí svým zákazníkům jednu z nejrozsáhlejších modelových řad motorových pil na světě. Najdete zde pily pro každý účel a samozřejmě do všech podmínek. Z široké nabídky velkých i menších pil, pil pro kácení a vyvětvování a pil na prořezání, si vyberou profesionálové i ti nejnáročnější zákazníci.

Sněhové frézy Husqvarna

Pokud se potýkáte se sněhem, má pro vás Husqvarna sněhové frézy. Nabízí robustní stroje s vysokou kapacitou, jenž se velmi snadno ovládají, startují a jsou vybaveny velmi účinným dvoustupňovým systémem, který si dokáže poradit s těžkým a mokrým sněhem. Sněhové frézy od Husqvarny jsou ideální pro ty z vás, kteří očekávají vysokou výkonnost, životnost a manévrovatelnost.

Trávní sekačky

Společnost Husqvarna má v nabídce kompletní řadu trávních sekaček, a to jak pro profesionální, tak i pro domácí použití. Vybrat si můžete od ručních nebo motorem poháněných, přes automatické, až po benzínové či bateriové.

 

Podle toho jaký máte typ trávníku a požadavků na péči o něj si také můžete vybrat mezi modely se sběrem posekané trávy do koše, výhozem na plochu nebo zvolit mulčovací systém BioClip. Všechny modely trávních sekaček jsou řešeny s ohledem na pohodlí uživatele, na životní prostředí a vynikající výsledky vaší práce.

Lesní křovinořezy

Lesní křovinořezy společnosti Husqvarna patří k těm nejlepší na našem trhu díky kombinaci nízké hmotnosti k vysokému výkonu a kvalitním pracovním nástrojům. Vývoj křovinořezů, které Husqvarna nabízí probíhá vždy v těsné spolupráci s profesionálními uživateli. Testování všech křovinořezů proběhlo v obtížných skandinávských podmínkách.

 

Lesní křovinořezy Husqvarna mají velký výkon a rychlou akceleraci. To vše je ještě doplněno ergonomickou konstrukcí. Díky těmto vlastnostem jsou tyto křovinořezy určeny pro dlouhodobé a náročné pracovní nasazení.

 

Husqvarna nabízí i zahradní traktory

Celá řada zahradních traktorů Husqvarna obsahuje několik univerzálních a snadno ovladatelných modelů s odlišnými šířkami sekání a dalšími možnostmi využití. Práce s nimi bude pro vás požitkem. Velmi inteligentní technologie, robustní konstrukce a dobré ergonomické řešení jsou znaky, díky kterým se zahradní traktory opět uplatní jak na vašich zahradách, tak při náročném profesionálním nasazení.

Zahradní traktory Husqvarny, jenž mají nulový poloměr zatáčení a pákové řízení, jsou určené pro náročný profesionální nebo méně profesionální provoz. Jsou vybaveny výkonnými motory, které se vyznačují spolehlivými funkcemi, kompaktní konstrukcí a hospodárností provozu.

Sekačky, ridery a plotostřihy Husqvarna

Plotostřihy

Plotostřihy vyrábí společnost Husqvarna hned v několika modelech speciálně vyvinutých pro různé účely. Nejen, že jsou tyto plotostřihy vybaveny těmi nejspolehlivějšími motory s nízkou úrovní škodlivých zplodin, ale obsahují i účinné a odolné žací lišty.

Foukače listí

Husqvarna má také v nabídce foukače listí, které vám zaberou viditelně méně času při odstraňování napadeného listí, než kdybyste to měli dělat s klasickými hráběmi. Najdete zde hned několik modelů, stačí si jen vybrat.

Sekačky ZTH

Nový produkt ZTH společnosti Husqvarna patří v oblasti profesionálních sekaček na trávu mezi absolutní špičku celého světa. Umožňují optimální ovladatelnost, výkonnost, kvalitu a samozřejmě funkčnost nejvyššího profesionálního standardu.

Ridery

Ve společnosti Husqvarna v Ostravě také najdete širokou řadu riderů pro zahradníky i profesionály, kteří se zabývají péči o zeleň. Všechny jejich modely vám poskytnou ty nejlepší výsledky posečené plochy a samozřejmě i příjemný provoz.

Kontakt

Husqvarna
Vítkovická 36 (naproti bývalého ÚANu)
702 00 Moravská Ostrava

Tel./Fax.: (+420) 595 694 061
Mobil: +420 721 766 500

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies