Vestavěné skříně - co o nich nevíte?

Plánujete rekonstrukci bytu či bude zařizovat nový byt? Možná bude právě vašim cílem ušetřit co nejvíce prostoru, aby v bytě nebylo až moc těsno. Ideální jsou vestavěné skříně. Když dobře zvolíte, nebo si necháte poradit od odborníka, ušetříto místo a zároveň si budete užívat moderní design.

Skandinávský interiér

Vestavěná skříň na míru

Dnes nebude problém vybrat si přesně to, co se vám líbí. Na trhu pohybuje řada specializovaných firem, které vám postaví skříně přímo na míru. Hlavní výhodou takových to skříní zůstává efektivně využitý prostor v bytě či kanceláři. Pokud navíc zvolíte vestavěné skříně se zrcadlovými dveřmi, získáte tak dojem prostorného a příjemně prosvětleného interiéru.

Důležitou součástí vestavěných skříní tvoří také i vhodně zvolený policový systém. Ten si opět můžete navrhnout sami a téměř každá specializovaná firma dokáže vyhovět vašim představám. Taková možnost zlepší váš celkový dojem z bydlení.

jkevansandsons.co.ukVyberte si podle dvěří

Otočné dveře - klasické uspořádání dveří při použití stejného způsobu rámování jako posuvných dveří přístup do celého prostoru skříně.

Skládací dveře - po složení dveří ke straně skříně umožňují přístup do celého prostoru skříně najednou menší nárok na prostor před skříní než při použití klasických otočných dveří využití zejména do úzkých a malých prostorů a u rohových skříní.

Posuvné dveře - velmi lehký chod dveří, odolné proti znečištění kolejnic minimalizují nároky na prostor před skříní zabezpečení proti vyskočení dveří z kolejnice.

Každé dveře mohou být navíc i zrcadlové. Do menších místností jsou nejlepší dveře skládací a posuvné, které nekladou nároky na volný prostor před skříní.

Kde koupit vestavěnou skříň se slevou Chovatelka.cz radí

Vestavěnky - vestavěné skříně na míru.

 

Cena vestavěných skříní

Cena vámi vybrané vestavěné skříně přímo souvisí se zvoleným materiálem, stejně tak s velikostí a jedinečností skříně vyhotovenou na zakázku. Bude na dveřích zrcadlo, plast nebo bude celá ze dřeva Vše se odrazí na ceně. Pokud zvažujete do svého bytu pořízení vestavěné skříně, připravte si v průměru okolo 20 000 korun a více. Nezoufejte, myslete na to, že ušetříte prostor a budete mít doma originál.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies