Velikonoční houbová nádivka

Rohlík, vejce, žampióny, máslo, mléko, petrželová nať a koření jsou ingredience, které budete potřebovat k přípravě chutné velikonoční houbové nádivky. Čerstvé žampióny můžete nahradit zavařovanými.

Žampióny

Velikonoční houbová nádivka - co budeme potřebovat?

  • 2 rohlíky
  • 1 žloutek
  • sníh z 1 bílku
  • 250 g žampionů (mohou být i konzervované žampióny)
  • 2 lžíce másla
  • mléko
  • petrželová nať
  • sůl, pepř

Velikonoční houbová nádivka - postup přípravy

Očištěné a na plátky nakrájené houby podusíme na 1 lžíci másla 20 minut. Druhou lžíci másla rozetřeme se solí a žloutkem. Přidáme rohlíky navlhčené v mléce a vymačkané dušené houby, nasekanou petrželovou nať, pepř a nakonec sníh z bílku. Nádivkou naplňujeme kuře, ale pozor - kuře příliš nepřeplňujte, protože během pečení houbová nádivka nabyde.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies