Vánoční dárky pro vaše mazlíčky

Také domácí mazlíčci jsou právoplatnými členy rodiny a zaslouží si na Vánoce nějaký ten malý dáreček. Lámete si hlavu nad tím, čím svého mazlíčka letos obdarujete? Přinášíme vám zajímavé tipy na vánoční dárky pro psy, kočky a hlodavce.

pes vánoce

Vánoční dárky pro pejsky

Pejskovi uděláte největší radost, pokud mu věnujete čas, který s ním strávíte. Přidáte-li k tomu dáreček v podobě jeho oblíbeného pamlsku nebo misky plné libového masa, bude opravdu šťastný. Pod stromeček mu můžete nadělit také například hračku (velmi oblíbené jsou u psů míčky určené k aportování – gumové či pískací), automatické krmítko, pohodlný a prostorný pelíšek či reflexní obojek. Chcete-li zvolit nějaký netradiční dárek, můžete mu pořídit třeba stylovou zateplenou kombinézu, svetřík nebo speciální psí boty, které jej ochrání před prochladnutím při zimních procházkách.


Tip: Netradičním dárkem může být také tzv. aportovač, což je vlastně balónek připevněný ke speciální rukojeti usnadňující hod do dálky. Díky tvaru rukojeti lze míček hodit až 3x dále. Když vám jej pejsek donese nazpět, nemusíte se pro něj ohýbat – jednoduše jej opět nasadíte na rukojeť. Můžete tak rychle a pohodlně házet míček svému pejskovi, a to kdykoliv se vám nebo mu zachce.

Vánoční dárky pro kočky

Také kočky se řadí mezi domácí mazlíčky a jsou právoplatnými členy mnoha rodin. Stejně tak, jako pejskovi, tak i kočce uděláte největší radost tím, že ji věnujete svůj čas. Bonusem pak může být oblíbený pamlsek. Co se týče hmotných dárků, jsou pro ně vhodné dárky v podobě škrabadel, škádlítek, plyšových hraček ve tvaru myší, míčků se šňůrkou, apod. Oblíbené jsou také vibrující, případně interaktivní hračky, které kočky nejen zabaví, ale také pomáhají rozvíjet jejich inteligenci. Nepohrdnou ani pohodlným pelíškem, kde se mohou schoulit do klubíčka a v poklidu podřimovat.


Tip: Máte-li jen jednu kočku, pořiďte ji tzv. kočičího kamaráda - hračku založenou na principu kmitajícího laseru, která vaši kočce aktivně nahradí chlupatého kamaráda.

Vánoční dárky pro hlodavce

Křečci, osmáci, pískomilové, činčily i zakrslí králíčci jsou také členy mnoha domácností. Těm největší radost uděláte, pokud jim nadělíte kousek čerstvé zeleniny nebo ovoce, případně větvičku, kterou mohou ohlodávat a brousit si tak své zoubky. Nepohrdnou ani oříšky či extra přídělem voňavého sena.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies