Útulné a praktické bydlení

Máte rádi změny, dekorace a praktické vychtávky, ale nechce se vám utrácet a raději byste si vytvořili něco originálního? Máme pro vás několik skvělých tipů, jak oživit bydlení a skoro zadarmo.

Předsíň, byt, dům

Předsíň

Vlastníte klobouky a nevíte kam s nimi, aby se nepokrčily a navíc nezabíraly spoustu místa? Pověste je přímo na zeď! Vytvořte si z nich vkusnou dekoraci a dominantu vaší předsíně nebo ložnice.

Botník jako dekorace? Proč ne! Máte hodně bot a nestydíte se je ukázat? Vystavte je do vysoké skříně s policemi a mějte svou vášeň pro boty stále na očích.

Oblečení

Do skříně se vám už více ramínek nevleze, ale potřebujete si toho ještě tolik pověsit? Nasbírejte si otvírátka z plechovek a zavěste je na ramínko. Takhle můžete navrstvit i několik ramínek pod sebe.

Klouže vám oblečení z ramínek? Namotejte na obě strany konce ramínka klasické gumové gumičky. Halenka už vám nikdy nespadne!

Rámečky, fotky, vzpomínky

Rádi cestujete? Vytvořte si na stěnu vlastní mapu, kde budou vystřižená v rámečku místa, která jste navštívili a nebo toužíte navštívit.

Pořiďte si pěknou lepící pásku, která se vám bude hodit do bytu a vytvořte z ní nápadité rámečky pro fotky z vašich zážitků.

Pásku můžete využít i na jiné předměty a vylepšit tak jejich vzhled. Stačí umět alespoň trošku stříhat, být kreativní a nebát se.

Zdá se vám některá ze stěn příliš holá a nevíte, co na ní vymyslet? Vytvořte si rodinné vzpomínky. Tento zvyk se uchytil v Americe a i nás se stává více oblíbený.

Úložný prostor

Kapsář na drobnosti je velice praktická záležitost. Hodí se do předsíně, kuchyně, pokoje, koupelny a klidně i do obýváku. Vyrobte si vlastní a použijte k tomu barvy, které budou ladit s vašim interiérem. Budete tak mít pořádek a přitom uvidíte kde co máte.

Vytvořte si skříň ze starých bedniček. Možností je spousta, zabere to sice více času, ale výsledek bude jedinečný.

Efektivní zlepšováky

Nudí vás staré dveře? Vylepšete je. Nabarvěte vnitřní část dveří a pokaždé když je otevřete, udělají skvělý efekt. Stejnou vychytávku můžete použít i na šuplíky. Nabarvěte stranu šuplíku, která se zasouvá a půjde vidět jen když šuplík vysunete.

Tapetujte! Je tolik krásných tapet a možností. Vylepšete si dveře, koupelnu nebo použijte efektivní nálepky, se kterými dodáte šmrnc třeba i kuchyňské lince.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies