Udělejte radost vlastnoručně vyrobeným dárkem

Obdarovat drahým dárkem své blízké umí každý, ale potěšit je vlastnoručně vyrobeným dárkem umí málokdo. Buďte letos originální a ukažte všem svou zručnost. Tipy na vlastnoručně vyrobené dárky naleznete zde.

Muž rozbaluje dárek

Vánoční dárky – vlastnoručně vyrobené hlíněné dekorace

Mezi originální dárky můžeme zařadit například vlastnoručně vyrobené dekorace z keramiky. Postačí pouze vhodná speciální hlína pro výrobu keramiky, barvy a bezbarvý lak ve spreji. Fantazii se meze nekladou, z keramické hlíny můžete vytvořit sošky obdarovaných, originální keramické hrnečky, rámečky, zvonkohry atd. Důležité je nechat vše řádně zaschnout. Poté už stačí dekoraci oživit barvičkami (existují speciální barvičky na keramiku) a nakonec přestříkat bezbarvým lakem.

Darujte svým blízkým vlastnoručně namalovaný obraz

Možná si říkáte, že malovat neumíte, ale nikdo neříká že musíte být zrovna jako Leonardo da Vinci. V dnešní době nepředstavuje umění pouze dokonalou kresbu, můžete na plátno namalovat cokoliv, zkrátka nechte vaši fantazii, aby malovala za vás. Nakonec obrázek umístěte do hezkého rámečku, připište věnování a je to.

Tip pro zručnější – dřevěné dekorace

Pokud si rozumíte s hoblíkem, můžete své blízké obdarovat dekorací ze dřeva. Ze dřeva se dají udělat opravdu krásné dekorace, hračky a také nábytek. Vlastnoručně vyrobená polička na kořenky potěší leckterou domácí hospodyňku. Pro děti, které si umí svých hraček vážit, můžete vyrobit například dřevěný vláček nebo autíčko. Pro holčičky například panenku či medvídka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies