Truhla slaví velký návrat do interiéru

V pohádkách se do ní ukládaly poklady, vy ji můžete v interiéru truhlu prakticky využít na tisíc a jeden způsobů. Na FAVI.CZ snadno najdete takovou, která vašemu domovu padne jako ulitá.

truhla

Multifunkční stolek

Kam v obýváku s bačkorami, stohy časopisů nebo dekami? Pořiďte si truhlu a využijte ji nejen jako úložný prostor. Skvěle totiž vypadá i jako konferenční stolek, který bude stylový i funkční zároveň.

Praktický kousek do haly i předsíně

V předsíni do truhly hravě schováte vše, co zrovna nechcete mít na očích. Tenisovou raketou počínaje a nářadím konče. Ne každý byt má navíc prostornou předsíň. A pokud vás trápí nedostatek místa, truhla je ideální řešení. Využijete ji totiž jako botník i lavici v jednom. Na zeď pak jen přidejte zrcadlo, pár háčků na kabáty a police. I na malém kousku prostoru tak vytvoříte předsíň se vším všudy.

Malá skrýš na drobnosti

Přemýšlíte, jak si v policích udělat rychle pořádek? Sáhněte po menších truhlách, které se vám vejdou do vitríny i knihovny. Suvenýry z cest, fotoalba a ostatní maličkosti se sem hravě vejdou a vy budete mít radost, že máte vše uspořádané.

V ložnici mějte truhly klidně dvě

Romantická, minimalistická nebo skandinávská? Ať už máte ložnici zařízenou v jakémkoli duchu, truhla se vám v ní rozhodně neztratí. Využít ji můžete například na peřiny a polštáře pro hosty. Parádně vypadá v nohách postele i jako netradiční noční stolek, kam se vám toho vejde mnohem víc než jen rozečtená kniha. Na FAVI jich najdete velké množství, výběr si můžete usnadnit filtrováním dle materiálu, ceny nebo barvy: https://favi.cz/produkty/kategorie/truhly-a-truhlice.

Stylová vinotéka

Nevíte, kam doma s oblíbenými lahvemi vína? Tahle originální truhla je doslova ušitá na míru všem milovníkům vína. Boční strana se speciálními policemi totiž perfektně poslouží na uskladnění vašich nejlepších ročníků. Do úložného prostoru pak můžete schovat další lahve, nebo kuchyňské nezbytnosti, které nepotřebujete mít zrovna po ruce.

Nepostradatelný nábytek pro maminky

Všechny plyšáky, panenky a jiné hračky, které vaše malé já přes den vytahá, uklidíte do truhly raz dva. Nábytek do dětského pokoje musí být ale maximálně bezpečný. Roztomilá truhla s medvídkem je proto vybavena hydraulickým systémem zavírání. Ten zajistí pomalé sklápění víka a zamezí tak tomu, aby si tam někdo skřípnul prstíky. Truhla vám v dětském pokoji poslouží pěknou řádku let.

Na balkóně i zahradě udělá parádu

S balkonem plným zeleně jde ruku v ruce i spousta náčiní. Rukavice, květináče, hlínu a další zahradnické nezbytnosti snadno skladujte ve venkovní truhle. A jestli vám ve vaší malé oáze chybí místo k sezení, přidejte na víko pár polštářků a rázem máte lavici. A protože venkovní nábytek čelí slunci, mrazu i letním bouřkám, musí být vyroben z odolných materiálů. Ideální je třeba truhla z odolného akáciového dřeva, které má jedinečnou barvu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies