Trička se zvířaty nejen pro milovníky psů i koček

Věděli jste, že se dá pořídit tričko s potiskem oblíbeného zvířete nebo s motivem vlastního domácího mazlíčka? Pokud chováte pejska, kočičku, morče, křečka, hada či jakékoliv jiné zvířátko, určitě vám doporučujeme nechat si takové originální tričko vyrobit.

Tričko s pejskem

 

Trička s kočkou a se psem jsou dnes velmi populární. Nabízejí je jak e-shopy s oblečením, tak i specializované obchody, které se zaměřují pouze na prodej a výrobu triček s obrázky.

Tyto potisky se těší velké oblibě mezi muži i ženami a perfektně vypadají také na dětském oblečení. Potisk se nejčastěji aplikuje sítotiskem, digitálním tiskem či jinou stálou metodou, která zajistí, že se obrázek hned neopere. Použité tričko by mělo být ušité ze 100% bavlny ve vyšší nebo střední gramáži.

Vybírat lze z celé škály barevných variací – sáhněte po modrém, červeném, černém, bílém nebo třeba žlutém provedení. Vaší fantazii se rozhodně meze nekladou. Barva trika by ale měla ladit s natištěným obrázkem. Střih je nejčastěji volnější, záleží však i na vámi zvolené velikosti.

 

Originální tričko s vlastním potiskem

 

Tričko s vlastním potiskem kočky, psa nebo jiného domácího mazlíčka si můžete nechat zhotovit pro sebe i pro kohokoliv ze svých blízkých a dát mu ho jako originální dárek k Vánocům či k narozeninám.

 

Aby byl motiv opravdu autentický, použijte jako předlohu fotografii, případně kresbu svého zvířete. Fotku pak můžete doplnit i nějakým vtipným nápisem, vhodná je také jakkoliv jiná úprava podle vašich představ. Potisky se většinou aplikují na přední část a nabývají různých rozměrů. Zajímavě vypadají jak trika s menšími potisky, tak i ta s obrázkem natištěným po celé délce. Dámská i pánská trička s motivy domácích mazlíčků jsou ideální volbou na nošení ve volném čase.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies