Tiffany kočka

Tiffany kočka má jedinečnou, milou a temperamentní povahu se silnou vazbou k člověku. Je to štíhlá elegantní kočka na dlouhých nohách s drobnými tlapkami. Hlava má trojúhelníkový tvar. Tiffany je plemeno kočky, které organizace FIFE neuznává.
Tiffany kočka

Popis Tiffany kočky

Tiffany je plemeno kočky, které organizace FIFE neuznává. Je to štíhlá elegantní kočka na dlouhých nohách s drobnými tlapkami. Hlava má trojúhelníkový tvar. Srst je krátká a jemná s barevnými odznaky na uších, obličeji, ocase a tlapkách. V součastné době je toto plemeno velmi oblíbené.

Charakter a temperament Tiffany kočky

Tiffany kočka má jedinečnou, milou a temperamentní povahu se silnou vazbou k člověku. Jsou tím druhem koček, které dovedou být hlučné a náročné. Tiffany kočky jsou nerady nechávány o samotě. Vynikají vysokou inteligencí. Na rozdíl od jiných koček se snadno naučí aportovat a když si zvykne na speciální vodítko, potěší ji i vycházka.

Péče

Tiffany kočka je krátkosrsté plemeno a postačí ji jednou týdně vykartáčovat. Vzhledem k mimořádně štíhlé stavbě těla, by měl být podíl bílkovin v její stravě vyšší.

Velikost a hmotnost

Velikost je miniaturní a váha se pohybuje v rozmezí 3,5 až 6,5 kilogramů.

Další plemena koček

Somálská kočka má divokou povahu
Burmilla - elegantní a odvážná kočka
Kočičí kalendář pro měsíc září

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies