Terasa = spokojený odpočinek

Zahradní terasa je velmi oblíbeným místem v zahradě, proto je po ní v poslední době veliká poptávka. Dříve se povrchy teras často obkládaly dlaždicemi z vymývaného betonu. Dnes se tento typ však často nahrazován kvalitním dřevem, které vypadá mnohem přirozeněji.

Dřevěná terasa

Posezení na zahradě s přáteli patří k nejoblíbenějším letním činnostem a není se čemu divit. Zahrada patří odjakživa k místům plným klidu, harmonie s přírodou a odpočinku. Právě z těchto důvodů patří terasy ke každému pohodlnému bydlení. Že ji ještě nemáte? V tom případě máte nejvyšší čas.


Jakou terasu si vybrat

Na trhu je velké množství firem, které nabízí nespočet druhý a typů teras z různých materiálů. Pokud však toužíte po trvanlivosti, přirozeném vzhledu a hlavně přijatelné ceně, vyberte si terasu dřevěnou. Je již pouze na vás, zda se rozhodnete pro čtvercový základ, či svou terasu protáhnete třeba kolem bazénu. Možná si myslíte, že dřevo kolem bazénu není rozumný nápad, ale vězte, že je. Na stavbu teras se používá dřevo exotické, protože zaručuje  naprostou odolnost a vysokou životnost, bez potřeby častého broušení a natírání. Z důvodu ještě delší životnosti je dřevo napouštěno ochranným olejem, což je stará technologie, která dřevu pomáhá odolávat proměnlivým povětrnostním vlivům.

dřevěná terasa kolem bazénu
Terasa a soukromí

Chcete mít na své terase soukromí před zvědavými a závistnými pohledy sousedů? Pak nezapomeňte zakoupit optické zástěny. Dříve se užívaly stěny z dřevěných latěk, ale můžete používat i tvarované mříže ze dřeva či kovu. Popínavé rostliny můžete zvolit jako oporu.


Terasa a spokojenost

Pokud se rozhodnete pro výstavbu dřevěné terasy, určitě se za to následně pochválíte. Spokojenost Vás i Vašich blízkých a jejich úsměv na tváři kdykoli si budou vychutnávat oddech na terase je totiž k nezaplacení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies