Stylový design koupelen

Uvažujete o rekonstrukci staré koupelny? V dnešním článku vám poradíme, jak to udělat, aby vaše koupelna vypadala skutečně stylově. Co je moderní a co už je naprosto out? Čtěte dál a dozvíte se víc.

Dekorační kameny a svíčky

Stylová koupelna – úspora místa

Koupelna je místo, kde trávíme spoustu volného času. Abyste si dopřáli skutečný relax, potřebujete si koupelnu zařídit tak, abyste se v ní cítili opravdu skvěle. Úspora místa je věc, na kterou byste měli myslet jako první.

Koupelny – koupelnové police

Koupelnové police jsou jednou z možností, jak ušetřit místo a dodat koupelně trendy vzhled. Široký sortiment koupelnových polic nabízí mnoho možností, ze kterých si určitě vybere i ten nejnáročnější zákazník.

 

Volte také materiál, který dlouho vydrží a lehce se nepoškodí. Koupelnové police jsou vyráběny i v trendy designech a nejrůznějších barvách, je tedy na vás, jakou variantu zvolíte. Myslete však také na to, aby se police hodily k ostatnímu vybavení koupelny.

Mozaiky jsou velmi módní

Jednou z variant, jak dodat koupelně velmi luxusní a módní vzhled, jsou mozaiky. Jsou vyráběny v nejrůznějších velikostech a tvarech, a pokud máte doma kutila, s trochou píle a úsilí zvládnete mozaiku udělat sami.

 

Potřebujete pouze speciální lepidlo a kamínky, které vám padnou do oka. Mozaika je navíc velmi praktická a vydrží delší dobu než velké kachličky, které jsou náročnější na údržbu a zanášení se ve spárách.

Barvy – jakou barvu koupelny zvolit?

Barva je stěžejní, a dvojnásob to platí o koupelně. Mnoho lidí dává přednost odstínům modré barvy. Dnes jsou však módní také jiné, veselejší barvy, jako například oranžová, červená, žlutá nebo nejrůznější odstíny zelené barvy.

 

Koupelna v modré nebo tmavě zelené bude vypadat velmi chladně a vkusně. Koupelna v teplých barvách vás zahřeje, i když si dáte studenou sprchu.

Koupelnové doplňky

Při výběru koupelnových doplňků myslete na jejich design, ale v prvé řadě na kvalitu. Nezapomínejte na zrcadla, která z nikdy nevyjdou z módy. Můžete zvolit atypický tvar, který vaší koupelně dodá punc originality a netradičnosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies