Stylové tapety do interiéru

Tapety už nejsou pouhým pomocníkem, který pomáhal zamaskovat nevzhledné či nerovné stěny. V současné době jsou i módním doplňkem, který dodá interiéru patřičný šmrnc. Vybrat si můžeme s pestré nabídky materiálů, barev i vzorů.

Tapety

Buďte originální

Zapomeňte na jednobarevné tapety, které působí v interiéru „nudně". Upusťte uzdu své fantazie a vyberte si z pestré nabídky vzorů. Tapety jsou trendy doplňkem, který dokáže změnit vzhled místnosti a společně s vhodně zvoleným nábytkem vytvořit jedinečný a specifický styl interiéru. Nechte se inspirovat našimi tipy!

Geometrické tvary

Geometrické vzory najdete i na tapetách. Takové tapety nejlépe vyniknou v minimalisticky řešeném prostoru.

Retro tapety

Retro styl vynikne nejen na spotřebičích nebo nábytku, ale také na stěnách, kterým dodá nádech hravosti, lehkosti a barevnosti. Vybrat si lze z mnoha vzorů i barevných provedení.

Květinový vzor

V současné době je velmi žádaný futuristický květinový motiv, který přináší do místnosti lehkost a svěžest, stejně tak i moderní nádech.

Zámecký vzor

Nemusíte se bát, že by zámecký vzor tapet vypadal v interiéru moc usedle. Moderně a zároveň luxusně bude vypadat například zámecký vzor na tapetách ve stříbrnočerném či bělostříbrném provedení.

Fototapety

Velmi oblíbené jsou v poslední době takzvané fototapety. S jejich pomocí lze během chvilky z „nudné" místnosti o čtyřech bílých stěnách vykouzlit les, džungli, podmořskou říši a nebo například mořskou pláž.

3D tapety

Na trhu jsou nyní k dostání i opravdu kuriózní tapety s plastickými vzory, které dodají stěnám ten správný šmrnc a navíc dají vyniknout zařízení dané místnosti.

Animované tapety

Do dětského pokoje se budou nejlépe hodit tapety s motivem zvířat nebo pohádkových bytostí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies