Soutěžte na Samuraji o produkty FISKARS!!

Samuraj.cz se společností Fiskars pro vás připravili vánoční rychlosoutěž. Můžete s námi soutěžit o nůžky na živý plot Fiskars. Buď udělají radost vám nebo je můžete nějakému nadšenému zahradníkovi naježit pod stormeček.

Zahradní nůžky

Práce na zahradě bezpečně i elegantně s Fiskars

Práce na zahradě je pro někoho zábavou a koníčkem, jiní ji využívají jako ideální způsob relaxace. Ať je důvod jakýkoli, zahradničení má nesporně příznivý účinek na lidskou psychiku a zdraví člověka. Ovšem dříve, než je možné se v klidu kochat pohledem na upravenou zahradu, je potřeba odvést pořádný kus práce. Každý zahradník i zahradnice jistě ocení, když jim jde práce pěkně od ruky. V dnešní době již naštěstí existují výrobci nářadí a dalších zahadnických pomocníků, kteří práci značně usnadňují a zjednodušují.

Nástroje Fiskars svým perfektním a kvalitním provedením snižují pacovní vypětí, únavu a námahu často spojovanou se zahradničením, a jsou navržené tak, aby vám pomáhali bezpečně a ergonomicky vykonávat tuto namáhavou práci. Důkazem je, že řada Fiskars QuikFit™ obdržela cenu „2010 Red Dot Design Award“ na jedné z největších a nejprestižnějších světových soutěží v designu. Tato cena se uděluje pouze výjimečně kreativním, inovativním a vysoce kvalitním výrobkům.

Soutěžte s námi o nůžky na živý plot Fiskars

Vynikající nůžky na střihání živých plotů Fiskars jsou vhodné pro různé druhy střihání na zahradě jako je zastřihávání křovin či střihání živých plotů. Unikátní mechanismus nůžek s ozubeným nebo pákovým převodem značně snižuje námahu při střihání. Malá hmotnost a kompaktní provedení nůžek činí práci s nimi snadnou a pohodlnou. Držadla jsou vyrobena z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny a v místě uchopení jsou oranžové plastové návleky (PP) také vyztužené skelnými vlákny.

Soutěžte o nůžky na živý plot Fiskar na Samuraj.cz!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies