SOUTĚŽ - Staňte se redaktorem!

Toužíte vyzkoušet si, jaké je být redaktorem? Nyní máte jedinečnou šanci! Napište článek na některý z našich magazínů, zviditelněte se a vyhrajte atraktivní ceny!

Ruka, pero

Příležitost pro psavce!

Baví vás psát, ale nevíte, zda máte na to, stát se redaktorem? Není nic jednoduššího než to vyzkoušet. Napište článek do některé z rubrik magazínů mineralfit.cz, samuraj.cz nebo chovatelka.cz a pošlete na e-mailovou adresu soutez@emagaziny.cz. Maximální počet zaslaných článků je jeden na každý magazín, tudíž máte trojnásobnou šanci vyhrát!

Odborná porota zhodnotí, zda je vaše dílo dostatečně poutavé, gramaticky a stylisticky kvalitní na to, aby mohlo spatřit světlo světa. Vybrané články budou zveřejněny dne 1. 1. 2010. Článek s nejvyšší měsíční návštěvností vyhrává některý z balíčků hodnotných cen!

SOUTĚŽNÍ CENY

Mineralfit.cz

1– 6. díl Ostravaka

Autor neznámý

Všech šest dílů veleúspěšných Deniků Ostravaka má možnost vyhrát autor, jehož článek dosáhne největší návštěvnosti na magazínu www.mineralfit.cz. Lehkost humoru a svižný způsob vyprávění řadí tyto knihy mezi bestsellery v současné české humorné literární tvorbě.

Fajne dřysty 1 a Fajne dřysty 2

Autor neznámý

Aby toho nebylo málo, výherci k Denikům přidáme ještě Fajne dřysty 1 a Fajne dřysty 2, které jsou výběrem toho nejlepšího z Deniků!

Samuraj.cz

Ostroretky v proudu

Štěpán Neuwirth

Přírodní próza s rybářskou tematikou, v níž se autor vrací do doby svého dětství. Poutavé líčení rybářských zážitků nejen s kapitálními úlovky, ale rovněž ze setkání s krásnou přírodou Poodří.

Bonmoty Banánové Haliny

Banánová Halina

Známý komik, parodující českou moderátorku Halinu Pawlovskou, vydal knihu vtipných bonmotů. Zasmát se nad nimi nyní můžete i vy!

Puls nemocnice

Štěpán Neuwirth

Nové, upravené a doplněné vydání úspěšné knížky Tep nemocnice je spojením beletristického vyprávění s literaturou faktu. Obsahuje mnohdy emocionálně vypjaté či přímo šokující příběhy pacientů z prostředí Fakultní nemocnice v Ostravě.

Chovatelka.cz

Ostroretky v proudu

Bonmoty Banánové Haliny

Puls nemocnice

Anotace knih viz výše.

Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství Repronis.

 

Náležitosti článku

  1. Minimální počet znaků jednoho článku je 2 000 (včetně mezer).
  2. Každý článek musí začít tzv. perexem neboli úvodníkem, dlouhým 150 až 250 znaků. Perexem se snažte upoutat čtenáře, aby si článek přečetl.
  3. Dílo by mělo být kvalitní po gramatické i stylistické stránce.
  4. Použijete-li pro svůj článek téma, které ještě na emagazínech použito nebylo, zvýšíte svou šanci na zveřejnění díla. K vyhledávání zadaných témat vám pomohou vyhledávače na našich magazínech.

Začátek a konec soutěže

Soutěž začíná dnem 1. 7. 2009. Svá díla zasílejte nejpozději do 31. 12. 2009. Na později zaslané články nebude brán zřetel!

Dne 1. 1. 2010 budou články zveřejněny, o měsíc později proběhne kontrola jejich návštěvnosti. 2. 2. 2010 budou na magazínech vyhlášena nejčtenější díla!

Všeobecné podmínky soutěže

  1. Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.
  2. Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Soutěžní příspěvky se nevracejí.
  3. V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, si redakce vyhrazuje právo zveřejnit nejlepší práce s uvedením jména autora na internetových stránkách.
  4. Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný. Zaslané dílo nesmí být zkopírovaným článkem jiného autora ani nesmí být zveřejněno v jiných médiích.
  5. Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.
  6. Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí.
  7. Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících. Zároveň se zavazuje, že nebude tyto informace šířit do rukou třetích osob.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies