Sněhové frézy

Zdá se, že už je ten nejvyšší čas vybrat si svou sněhovou frézu, která bude šetřit vaše záda a sama odhází sníh ze zasněženého vjezdu do garáže nebo z chodníků. Víte podle čeho sněhové frézy vybírat, která bude pro váš prostror stačit? Poradíme kde a jakou sněhovou frézu koupit?

Sněhová fréza

sněžná frézaPodle čeho vybírat

Honda nabízí tři kategorie sněžných fréz. Podle čeho se rozdělují Záleží na nadmořských výškách s rozdílnými ročními sněhovými příděly.

Nízká sněhová pokrývka

Do oblastí, kde sněhová nadílka není tak štědrá bude stačit sněhová fréza z kategorie hobby frézy. Tyto frézy hravě zvládnou na kolovém podvozku nenáročný terén a sněhovou pokrývku, která dosahuje asi 20 cm. Jsou ideální k rodinnému domku, můžete s ní odklízet sníh na zahradě i příjezdovou cestu před domem. Pořizovací ceny sněžných fréz z této kategorie je rozumná. Jde vlastně o nejlevnější modely. Absolutně se můžete spolehnout na kvalitu značky Honda a záruku 5 let. 

Půl metrová nadílkasněhová fréza Honda

Kategorie malých sněžných fréz zvládne sněhovou pokrývku ve výšce 40 až 50 cm, takže se hodí do oblastí s pravidelnějšími a vyššími sněhovými pokrývkami. Malé sněžné frézy už nejsou vybaveny kolovým podvozkem, nýbrž pásovým podvozkem. Pásový podvozek umožňuje zvládnutí náročnějšího terénu. Malé frézy se hodí jak k odklízení sněhu okolo rodinného domu, tak také pro profesionální využití. s mírně vyšším výkonem toho zvládnou opravdu dost. Malé sněhové frézy jsou vybaveny 4-taktními motory Honda. Dvoustupňová převodovka se zpátečkou zajišťuje pojezd. Frézy z této kategorie jsou dobře skladné, jsou lehké a kompaktní. Fréza dokáže zatočit i se zmrzlým sněhem.

Do náročných podmínek

Pro profesionální využití se hodí střední frézy. S těmito odklidíte i sníh v náročnějším terénu. Jsou určeny pro sněhovou pokrývku ve výšce asi půl metru, ale mají vyšší kapacitu odhozu sněhu za hodinu. Pásový podvozek perfektně přilne k povrchu.S frézami této kategorie se těšte na spolehlivý studený start a pojíždění ovládané hydromotorem. Do této kategorie patří také hybridní frézy, které myslí na životní prostředí. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny pěstitele, chovatele a domácí kutily. Články o pěstování rostlin, chovu zvířat a nových trendech v bydlení.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies